Teknoloji

Yüzüklerin Efendisi Hayranlarını Mest Edecek Etkinlik - Webtekno

İstanbul, Yüzüklerin Efendisi hayranlarına özel ilginç bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. "Ormanda sinema" konseptiyle hizmet veren YBY Woods, 6 Eylül'de Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği filmi için dekor ve elbiselerle özel bir deneyim sunacak.

Yüzüklerin Efendisi Hayranlarını Mest Edecek Etkinlik - Webtekno
28-08-2023 18:37

İstanbul ÖZETİ| Kemerburgaz'da hizmet vermekte olan YBY Woods, Yüzüklerin Efendisi hayranlarını mest edecek yeni bir proje başlattı. Halihazırda zaten "ormanda sinema" konsepti ile hizmet veren şirket, Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği filmi için özel bir konsept oluşturdu. Sinemaseverler, 6 Eylül'de gerçekleştirilecek bu gösterimde bugüne kadar görmedikleri bir deneyim yaşama imkânı bulacaklar.

YBY Woods, Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği filmi için oluşturduğu konsept kapsamında, sinemaseverlerin kendilerini filmin içindeymiş gibi hissetmelerini sağlayacak. Bu bağlamda; Yüzüklerin Efendisi hayranları, özel kostüm ve dekorlar ile karşılaşacaklar. Ekip, sinemaseverleri çok daha fazlasını beklediğini söylerken, detay vermekten kaçındı. 

Biletinizi şimdiden alabilirsiniz!

yby woods yüzüklerin efendisi

Yüzüklerin Efendisi hayranları, 6 Eylül saat 15:00 itibarıyla konsepte uygun etkinliklere katılma imkânı yakalayacaklar. Saat 21:00 itibarıyla da Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği için gösterim başlamış olacak. Zaten "ormanda sinema" konseptiyle alışılmışın dışına çıkan ekip, Yüzüklerin Efendisi etkinliğiyle ses getirmeyi başaracak gibi görünüyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER