Teknoloji

Yeni CUPRA Leon Türkiye’de satışa sunuldu!

l lang=

Yeni CUPRA Leon Türkiye’de satışa sunuldu!
10-10-2024 10:53

CUPRA, ÖZETİ| yeniden tasarlanan ve donanım özellikleri güncellenen yeni Leon modelini Türkiye'de satışa sundu. Markaya özgü detaylar içeren, sürüş dinamikleri, performans ve çevre dostu teknolojileri bir araya getiren yeni Leon, iç ve dış tasarımındaki iyileştirmelerle birlikte lansman dönemine özel tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı ve sıfır faizli kredi fırsatlarıyla şimdiden dikkat çekmeyi başardı. İşte CUPRA Leon Türkiye fiyatı ve özellikleri…

CUPRA Leon Türkiye fiyatı ve özellikleri

Ön bölümde köpekbalığı burnundan esinlenilen yeni tasarım dikkat çekerken, kaputa entegre edilen bakır renkli CUPRA logosu ve markanın imza niteliğindeki üçgen formlu gündüz sürüş farları modelin yeni yüzünü öne çıkarıyor.

Ayrıca yenilenen Matrix LED farlar ve üç boyutlu Infinite LED formundaki arka stop lambaları CUPRA’nın tasarım dilinin yeni DNA’sını yansıtıyor. İç mekanda tamamen yenilenen 12,9 inç boyutundaki bilgi-eğlence sistemi, belirli donanım ve dizayn güncellemeleri ile kullanıcılara daha modern bir kokpit deneyimi sunuyor.

Yeni Cupra Formentor satışa çıktı! İşte fiyatı ve özellikleri

Yeni Cupra Formentor satışa çıktı! İşte fiyatı ve özellikleri

Yenilenen Formentor Türkiye'de satışa sunuldu. Peki yeni Cupra Formentor fiyatı ve özellikleri neler? İşte detaylar...

Yeni CUPRA Leon, başlangıçta 1.5 eTSI hafif hibrit (mHEV) otomatik vitesli benzinli motor seçeneği ile satışa sunuluyor. İlerleyen dönemlerde ise farklı güç ve aktarma seçeneklerine sahip versiyonların da pazara sunulması planlanıyor.

İspanyol otomobil üreticisinin Martorell tesislerinde tasarlanan model, geleceğe yönelik yeni nesil güç aktarma organları ve kalitesi iyileştirilmiş malzemelerle çevre dostu bir yaklaşımı benimsiyor. İç mekanda orta konsol, kapı panelleri ve geri dönüştürülebilir koltuk döşemeleri gibi birçok bileşen yeniden tasarlanarak kalite algısını artırıyor.

Soğutma fonksiyonuna sahip 15W gücündeki kablosuz hızlı şarj ünitesi alüminyum kaplamalı spor pedal seti ve uydu düğmeli direksiyon simidi gibi özellikler de sürüş deneyimini zenginleştiriyor. 10,25 inç boyutundaki dijital gösterge paneli ve 12,9 inç büyüklüğündeki yeni bilgi-eğlence sistemi, güncellenmiş temalar ve aydınlatmalı Touch Slider çubuğu ile daha işlevsel bir kullanım sunuyor.

Yenilenen jant tasarımları, sportif görünümü destekleyen 18 ve 19 inç boyutlarıyla dikkat çekiyor. Mat siyah ağırlıklı gümüş gri veya bronz renk seçenekleri ile kombinlenen jantlar, CUPRA’nın sportif karakterini ön plana çıkarıyor.

Ayrıca, yeni gövde renkleri arasında ‘Mat Magnetic Gri', ‘Graphene Gri', ‘Midnight Siyah', ‘Buzul Beyazı' gibi seçenekler yer alırken, ‘Taiga Gri' ve ‘Fiord Mavi' gibi renkler de palete eklenmiş durumda. VZ serilerine özel olarak ‘Mat Century Bronz' ve ‘Mat Enceladus Gri' renkleri de sunuluyor.

Yeni modelde, sürüş dinamikleri ve konfor özelliklerini en üst seviyeye çıkaran VZ-Line donanım seviyesi de öne çıkıyor. Bu donanım 19 inç alüminyum alaşımlı POLAR jantlar, Matrix LED farlar, açılabilir cam tavan ve 390 Watt gücünde 12 hoparlörlü Sennheiser Premium Ses Sistemi gibi özellikler sunuyor.

Ayrıca dinamik şasi kontrolü (DCC), bağımsız arka süspansiyon, adaptif hız sabitleyici (ACC), uzun far asistanı, ısıtmalı direksiyon simidi ve ön koltuklar, siyah/mavi Dinamica koltuk döşemeleri, elektrikli ayarlanabilir ve hafızalı sürücü koltuğu gibi birçok gelişmiş özellik de standart olarak yer alıyor.

Yeni CUPRA Leon fiyatları ise şu şekilde:

1.5 eTSI (mHEV) 150 PS DSG:Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı: 1.995.000 ₺Lansmana Özel Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı: 1.860.000 ₺1.5 eTSI (mHEV) 150 PS DSG VZ-LineTavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı: 2.250.000 ₺Lansmana Özel Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı: 2.125.000 ₺VZ 2.0 TSI 300 PS DSG:Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı: 3.650.000 ₺

Ek olarak 200.000 ₺ / 12 ay / %0 faizli kredi fırsatı sunuluyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER