Gündem

Yaşlı adama köpek saldırısı! 'Kolumdan parça kopardı'

Balıkesir'in Manyas ilçesinde başıboş bir köpeğin saldırısına uğrayan 67 yaşındaki İsmail Akdeniz hastaneye kaldırıldı. Akdeniz 'Köpek kolumdan parça kopardı. Lütfen sahipli de olsa bu köpeklerin boşta gezmesine izin verilmesin.' dedi.

Yaşlı adama köpek saldırısı! 'Kolumdan parça kopardı'
14-06-2024 16:17

Başıboş ÖZETİ| sokak köpeklerinin son kurbanı Balıkesir'deki 67 yaşındaki İsmail Akdeniz oldu. İlçeye bağlı kırsal Hamamlı Mahallesi'nde gece evine giden İsmail Akdeniz'e (67), başıboş bir köpek saldırdı. Köpek saldırısında yaralanan Akdeniz 12 Acil Sağlık ekiplerince Manyas Devlet Hastanesine kaldırıldı.

KOLUMDAN PARÇA KOPARDI

Tedavi altına alınan kollarında derin yaralar oluşan ve bileği kırılan Akdeniz'in koluna estetik operasyon yapılacağı öğrenilirken, yaralı adam köpeklerin başıboş gezmesine izin verilmemesini istedi. 

Akdeniz yaptığı açıklamada "Köpek kolumdan parça kopardı. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Boğuşmama rağmen canımı zor kurtardım. Ben yalnız yaşayan biriyim. Bileğim kırıldı, işlerimi nasıl halledeceğim? Lütfen sahipli de olsa bu köpeklerin boşta gezmesine izin verilmesin." dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER