Yaşam

Yaşına kimseyi inandıramadı! Sizce fotoğraftaki Brandon kaç yaşında?

ABD’de yaşayan ve sosyal medya içerik üreticisi olan Brandon Miles May, genç görünümüyle dikkat çekiyor. 35 yaşında olmasına rağmen 15 yaşında gibi görünen Brandon Miles May, nasıl genç göründüğünün sırrını paylaştı.

Yaşına kimseyi inandıramadı! Sizce fotoğraftaki Brandon kaç yaşında?
16-07-2024 15:32

Bazı ÖZETİ| insanlar, yaşlarından çok daha genç görünerek çevrelerinde şaşkınlık yaratabiliyor. Uzmanlara göre bu durum; genetik faktörler, yaşam tarzı ve kişisel bakım alışkanlıkları ile doğrudan ilişkili.

 

BRANDON MİLES MAY: GENÇ GÖRÜNMENİN CANLI KANITI

ABD’nin Michigan eyaletinde sosyal medya içerik üreticisi olarak hayatını kazanan Brandon Miles May, 35 yaşında olmasına rağmen 15 yaşında gibi görünüyor. Bu genç görünümü, çevresindekilerin dikkatini çekiyor ve bazen şaşkınlık yaratıyor.

HAVALİMANINDA KİMLİK KRİZİ

Brandon Miles May, Metro.co.uk’ya verdiği röportajda, "Tanımadığım kişiler beni ergenliğe yeni girmiş bir genç gibi görüyor. En çok da havalimanında sıkıntılar yaşıyorum. Havalimanı güvenliği yaşımı sorduğumda verdiğim cevaba inanmıyorlar. Kimseyi gerçeğe inandıramıyorum. Tek tek hepsine kimlik göstermek zorunda kalıyorum," dedi.

SAĞLIKLI YAŞAM TARZI VE CİLT BAKIMI

May, genç yaşlarda cildine bakmaya başladığını belirterek, "Her gün güneş kremi sürüyor ve dışarı çıktığımda cildimi örtüyorum. En önemlisi de bu yaşıma kadar ağzıma hiç alkol sürmedim. Ayrıca taze meyve, bitkisel gıda ve balıktan oluşan bir diyet uyguluyorum," dedi.

İçki içmemek, onun genç görünmesinin anahtarlarından biri. "İçki içmemek çok önemli. Gerçekten gençlik hissini somutlaştırmaya yardımcı olduğunu düşünüyorum. Kendimi genç olarak düşünüyor ve görüyorum. Hayatım boyunca güneş ışığından da hep uzak durdum. Güneşi engellemek için kapüşonlu giyiyorum ve ellerimin üst kısmını da örtüyorum. İnsanların benim yaşım hakkında düşündükleri şey değişiyor. Kimisi 15, 16 diyor kimisi de 18 ya da 19. Bunları duymak da beni üzmüyor aksine çok mutlu ediyor," dedi.

BESLENME DEĞİŞİKLİKLERİ VE ORGANİK DİYET

Brandon Miles May, "15 yaşındayken bazı beslenme değişiklikleri yapmaya başladım. Yeşil çay ve daha fazla bitkisel gıda tüketmek gibi değişiklikler yaptım. 19 yaşıma geldiğimde ise şekeri, tahılları ve karbonhidratları kestim. Uzun zamandır organik gıdalardan oluşan bir diyet uyguluyorum. Bol miktarda düşük civalı balık tüketiyorum. Her gün çikolata da yiyorum. Yüzde 92 ila yüzde 100 kakao oranı olan çikolatalar favorim. Çok acı oluyorlar genelde ama faydalılar," şeklinde konuştu.

DENGELİ EGZERSİZ RUTİNLERİ

Çoğu uzmana göre sağlıklı yaşamın temel taşlarından biri düzenli egzersiz yapmak. Egzersiz, kalp ve damar sağlığını destekleyerek kardiyovasküler hastalıkların riskini azaltıyor. Ayrıca metabolizmayı hızlandırarak kilo kontrolüne yardımcı olmanın yanı sıra şeker hastalığı gibi kronik hastalıkların yönetilmesini de kolaylaştırıyor.

May, egzersizin önemini kabul etmekle birlikte aşırıya kaçmıyor. "Aşırı egzersiz yapmıyorum. Çok fazla egzersiz vücutta strese neden olabilir, vücudu yaşlandırabilir. Egzersizlerimi orta şiddette ve hafif yapıyorum. Yürüyüş, yoga ve biraz da kuvvet antrenmanı. Aslında bunu biraz da kendimi iyi hissetmek için yapıyorum. Sonuçta sağlığımı korumam gerekiyor," dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER