Teknoloji

Yapay Zekâ, Microsoft Edge'de Site Tavsiye Edecek

Microsoft Edge'e yapay zekâ destekli bir özellik geleceği ortaya çıktı. Kodlarda tespit edilen özellik, kullanıcı alışkanlıklarına göre internet sitesi tavsiyesi verecek. Kullanıcı, sık sık ziyaret ettiği sitelere kolayca ulaşabilecek.

Yapay Zekâ, Microsoft Edge'de Site Tavsiye Edecek
01-06-2024 20:18

ABD ÖZETİ| merkezli teknoloji devi Microsoft'un, Google Chrome rakibi internet tarayıcısı Edge için yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Yapay zekâ ile desteklenecek bu özellik, kullanıcılara internet siteleriyle ilgili tavsiyeler verecek.

Microsoft Edge'in en yeni Canary sürümünün kodlarında ortaya çıkan özellik, kullanıcının arama geçmişine odaklanarak çalışacak. Yapay zekâ, analiz edeceği kullanıcı alışkanlığına göre internet sitesi tavsiyesinde bulunacak. Kullanıcı bu sayede, sık sık ziyaret ettiği internet sitelerine daha kolay ulaşma imkânı yakalayacak.

Ne zaman yayımlanacağı belli değil

Microsoft Edge

Microsoft, Edge için üzerinde çalıştığı yeni özellikle ilgili hiçbir açıklama yapmadı. Hâl böyle olunca özelliğin ne zaman kullanılabilir olacağı ve tam olarak neler sunabileceği belli değil. Ancak yapay zekâ özelliği özelliğin bir gün mutlaka Edge'e geleceği düşünülüyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER