Gündem

Yanan otobüs, arızalanan metrobüsten sonra şimdi de tehlikeli tramvay! 10 günde 3. kez...

İstanbul'da toplu ulaşım hemen her gün yeni bir olayla gündemde. Kabataş-Bağcılar tramvay hattında bir hafta içerisinde 2 kez arıza yaşanırken şimdi de aydınlatma direği devrildi.

Yanan otobüs, arızalanan metrobüsten sonra şimdi de tehlikeli tramvay! 10 günde 3. kez...
28-11-2022 11:45

Yol ÖZETİ| kenarlarında arızalanan otobüsler, motoru yanan belediye araçları, freni patlayıp şöförsüz şekilde dehşet saçan metrobüsler derken İstanbul'da toplu ulaşımında tramvaylar da risk unsuru oldu.

Kabataş-Bağcılar tramvay hattında aydınlatma direğinin devrilmesi nedeniyle seferler, Kabataş-Karaköy ve Bağcılar-Eminönü istasyonları arasında yapılıyor.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattımızda Galata Köprüsü üzerinde bulunan aydınlatma direğinin katener teli üzerine devrilmesi nedeniyle seferlerimiz Kabataş-Karaköy ve Bağcılar-Eminönü istasyonları arasında yapılmaktadır." ifadesine yer verildi.

10 GÜNDE PEŞ PEŞE ARIZALAR

18 Kasım'da Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda teknik arıza nedeniyle seferler Kabataş-Sirkeci ve Bağcılar-Sultanahmet istasyonları arasında gerçekleştirilmişti. Yaklaşık 40 dakika süren arızanın giderilmesinin ardından seferler normale dönmüştü.

21 Kasım'da yine Kabataş-Bağcılar tramvay hattında arıza meydana gelmiş ve seferler Kabataş-Eminönü ile Bağcılar-Beyazıt istasyonları arasında ancak gerçekleştirilebilmişti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER