Teknoloji

Xiaomi Watch 2 serisi için beklenen güncelleme nihayet geldi!

Xiaomi Watch 2 ve Watch 2 Pro modelleri için merakla beklenen yeni Wear OS 4 güncellemesi nihayet kullanıcılara sunuldu.

Xiaomi Watch 2 serisi için beklenen güncelleme nihayet geldi!
23-09-2024 22:53

Xiaomi ÖZETİ| Watch 2 ve Watch 2 Pro akıllı saatleri için beklenen güncelleme nihayet yayınlandı. Wear OS 4 güncellemesi şu anda belirli bölgelerde kullanıcıların erişimine sunuldu. İlgi çekici birçok yeniliğe sahip olan yazılım yavaş yavaş tüm dünyada kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor. İşte detaylar…

Xiaomi Watch 2 ve Watch 2 Pro kademeli olarak yeni güncellemeyi alıyor

Xiaomi'nin popüler akıllı saat modelleri için gelen yeni Wear OS 4 güncellemesi kademeli bir şekilde dağıtılmaya başlandı. Ortaya çıkan bilgilere göre İngiltere ve İspanya gibi ülkelerdeki Avrupalı ​​kullanıcılar yeni güncellemeyi aldı. Çok yakında ise güncellemenin Türkiye de dahil olmak üzere tüm dünyada kullanıcılarla buluşacağı söyleniyor.

Wear OS 4 güncellemesi ile birlikte hayatımıza giren yeni özellikler arasında yeni saat yüzleri, yeniden tasarlanan yazı tipi ve simgeler yer alıyor. Aynı zamanda güncellemede birçok hata düzeltmeleri de bulunuyor. Yeni güncelleme ayrıca akıllı saatlerin pil ömründe de iyileştirmeler vaat ediyor.

Xiaomi 14T Pro entegre Gemini AI desteğiyle yolda!

Xiaomi 14T Pro entegre Gemini AI desteğiyle yolda!

Performans canavarı yeni Xiaomi 14T Pro modeli entegre Gemini AI yapay zeka asistanı ile karşımıza çıkacak.

Xiaomi Watch 2 serisi için gelen yeni güncelleme kademeli olarak dağılırken, şimdilik maalesef güncellemenin boyutu hakkında bilgi bulunmuyor. Ancak kullanıcılardan gelen geri bildirimlere göre indirme ve kurulum sürecinin tamamının yaklaşık üç saat sürdüğü belirtiliyor. Akıllı saatinizi manuel olarak kontrol etmek istiyorsanız “Ayarlar > Sistem > Yazılım Güncellemesi” adımlarını takip etmeniz yeterli olacak.

Xiaomi Watch 2 ve Watch 2 Pro modelleri MWC 2024 etkinliğinde piyasaya sürüldü. Metal bir kasa ve dairesel formatta 1,43 inç AMOLED ekrana sahip olan cihazlar, sağ tarafta iki düğme ve bir silikon kayışla geliyor. Snapdragon W5 Plus Gen 1 çipine sahip modeller 32 GB depolama alanı ve 495 mAh pille güçlendiriliyor.

YouTube videoSDNShiftdelete.net

Peki ya siz bu yeni güncellemeden yararlanabildiniz mi? Yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın!


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER