Teknoloji

Xiaomi Smart Band 9 Pro'nun çıkış tarihi ve tasarımı duyuruldu

Merakla beklenen Xiaomi Smart Band 9 Pro'nun çıkış tarihi belli oldu. Ayrıca şirket, cihazın resmi tasarımını da doğruladı.

Xiaomi Smart Band 9 Pro'nun çıkış tarihi ve tasarımı duyuruldu
25-10-2024 06:33

Xiaomi ÖZETİ| merakla beklenen yeni akıllı bileklik modeli ile ilgili sürpriz detaylarla karşımıza çıktı. Şirket nihayet Xiaomi Smart Band 9 Pro modelinin lansman tarihini doğruladı. Aynı zamanda cihazın şık tasarımı paylaşıldı. İşte detaylar…

Xiaomi Smart Band 9 Pro ne zaman çıkacak?

Xiaomi resmi sosyal medya hesapları aracılığıyla paylaşılan yeni bir gönderide, önümüzdeki Salı günü, yani 29 Ekim tarihinde gerçekleştireceği etkinlikte, merakla beklenen Xiaomi Smart Band 9 Pro'nun resmen piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Heyecanla beklenen yani akıllı bileklik modeli, Çinli şirketin merak uyandıran diğer cihazları Xiaomi 15 serisi, Watch S4 ve Pad 7 serisi ile beraber aynı etkinlikte tüketicilerin karşısına çıkacak.

Xiaomi 15 ve HyperOS 2.0 için resmen tarih verildi!

Xiaomi 15 ve HyperOS 2.0 için resmen tarih verildi!

Xiaomi, 29 Ekim'de düzenleyeceği etkinlikte Xiaomi 15 serisi, HyperOS 2.0 ve Xiaomi SU7 Ultra otomobilini vitrine çıkaracak

Standart Xiaomi Smart Band 9 modelinde 1.0 sürümü mevcut olduğundan, yeni gelecek Band 9 Pro'nun işletim sisteminin HyperOS 2.0'a sahip olması da bekleniyor.

Xiaomi Smart Band 9 Pro tasarımı

Xiaomi tarafından yayınlanan tanıtım afişi, akıllı bilekliğin resmi tasarımını doğruluyor. Cihaz selefine biraz benzeyen bir tasarımla karşımıza çıkıyor.

Teknik özellikler açısından bakıldığında Xiaomi Smart Band 9 Pro modeli 1,74 inç AMOLED ekrana, 60 Hz yenileme hızına ve maksimum 600 nit parlaklığa sahip olacak. Ayrıca kalp atış hızını, kan oksijen seviyelerini (SpO2) ve 150'den fazla fiziksel aktiviteyi de izleyebilecek.

Yeni akıllı bilekliğin en önemli özelliklerinden biri de güçlü pil kapasitesi olacak. Gelecek haftaki gerçekleşecek etkinlikte cihazla ilgili daha fazla ayrıntıya sahip olacağız.

Peki siz bu cihazla ilgili neler düşünüyorsunuz?


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER