Teknoloji

Xiaomi, lansman öncesi akıllı saat ve bilekliği ortaya çıkardı!

Xiaomi, 29 Ekim'de düzenleyeceği lansman etkinliği öncesi geliştirilmiş Watch S4 ve Smart Band 9 Pro modellerini ortaya çıkardı.

Xiaomi, lansman öncesi akıllı saat ve bilekliği ortaya çıkardı!
28-10-2024 10:12

Uzun ÖZETİ| zamandır Android pazarında yeni cihazların tanıtılması bekleniyor. Xiaomi de bu yılın en dikkat çeken cihazlarından olacak Xiaomi 15 ve Xiaomi 15 Pro'u yarın yani 29 Ekim'de özel bir etkinlikte duyuracak. Amiral gemisi telefonların yanı sıra Pad 7 serisi, Xiaomi Watch S4, ve Xiaomi Smart Band 9 Pro modellerini de tanıtacak firma saat ve bilekliğin görsellerini paylaştı.

Xiaomi Smart Band 9 Pro, çok daha gelişmiş özelliklere sahip olacak

Yarın düzenlenecek etkinlikle birlikte en azından bir yıl daha konuşulacak ve kullanılacak cihazları duyuracak Xiaomi, Watch S4 ve Smart Band 9 Pro ile gelişmiş özellikler sunacak. Önceki günlerde tasarımı sızdırılan cihazların şimdi de resmi tanıtım fotoğrafları paylaşıldı. Geçtiğimiz yıl tanıtılan modellere göre daha parlak ekran ve yeni modlarla tanıtılacağı belirtildi.

xiaomi watch s4 özellikleri tasarımı

Watch S4 serisinin Sport modelinden sonra ikinci sürümü olacak Watch S4, serinin geri kalanı ile benzer özelliklere ve tasarıma sahip olacak. Henüz özellikleri hakkında pek detay bulunmayan saatin S4 Watch ile aynı özellikleri taşıması bekleniyor.

Xiaomi CEO'sundan akıllı telefonlar için fiyat garantisi geldi!

Xiaomi CEO'sundan akıllı telefonlar için fiyat garantisi geldi!

CEO Lei Jun'un açıklamalarına göre Xiaomi 15 serisi fiyat/performans dengesini koruyacak. İşte detaylar.

Temmuz ayında tanıtılan S4 Sport özelliklerine baktığımızda ise 1.43 inçlik OLED panelin 2200 nit parlaklık sunabildiğini ve saatin 586mAh batarya sayesinde 15 gün batarya ömrü sunduğunu görebiliyoruz. Ayrıca nabız ve kandaki oksijen seviyesini ölçen sensörlerinin de yüzde 97.2 doğru sonuç verdiği söyleniyor. EN13319 dalış sertifikası ile de 40 metreye kadar su geçirmezlik sağlıyor.

Xiaomi Smart Band 9 Pro tarafında ise 1.74 inçlik AMOLED bir ekran kullanılıyor ve bu ekran 336 x 480 piksel çözünürlüğe, 60Hz yenileme hızına, ve 600 nit parlaklığa sahip. Bunun yanısıra Band 9 Pro, oldukça fazla sağlık ve spor takip özellikleri sunacak ve S4 Sport'da olduğu gibi nabız ve kandaki oksijen takibi de yapılabilecek.

watch s4 band 9 pro

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Read this news article in EnglishXiaomi Smart Band 9xiaomi watch s4 sport
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER