Teknoloji

watchOS 11 yayınlandı! Yenilikler ve alacak modeller

Apple watchOS 11 güncellemesi 16 Eylül'de yayınlanacak. Kişiselleştirilebilir deneyim vadeden watchOS 11 ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

watchOS 11 yayınlandı! Yenilikler ve alacak modeller
09-09-2024 22:08

Apple, ÖZETİ| Glowtime etkinliğiyle birlikte en yeni Watch Series 10 modelini görücüye çıkardı. Yeni saatlerle birlikte işletim sistemi de güncellenmiş oldu. Bu kapsamda Apple Watch için watchOS 11 kararlı sürümü önümüzdeki hafta yayınlanacak. Peki yeni işletim sistemi neler sunuyor?

watchOS 11 ile gelen tüm yenilikler

Aktivite Halkalarını duraklatma, haftalık hedefler belirleme ve kişiselleştirilmiş özet gibi özellikler, fitness takibini daha esnek ve motive edici hale getiriyor. Yaşam Bulguları ile gece boyunca alınan sağlık ölçümleri daha detaylı analiz edilirken, Antrenman Yükü ile antrenman yoğunluğunun vücuda etkisi takip edilebiliyor.

Kişiselleştirme alanında Fotoğraflar Kadranı ile en iyi fotoğraflarınız otomatik olarak saat kadranınızda gösterilirken, gelişmiş kadran özelleştirme seçenekleri ile saatinizi tarzınıza uygun hale getirebilirsiniz. Akıllı Gruplama ile Canlı Etkinlikler ve önemli bilgiler anında bileğinizde olurken, yeni araç takımları ile sık kullandığınız uygulamalara hızlıca erişebilirsiniz.

Durum Denetleme ile sevdiklerinizi konumunuz hakkında bilgilendirebilir, Çift Dokunuş ile ellerinizi kullanmadan uygulamalarda gezinebilirsiniz.

Apple Watch Series 10 tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı

Apple Watch Series 10 tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı

Apple Watch Series 10 tanıtıldı. Gelişmiş ekranı ve yenilenmiş tasarımıyla dikkat çeken akıllı saatin tüm detayları haberimizde.

watchOS 11, sağlık takibini daha da derinleştiriyor. Yeni Vitals uygulaması, uyku sırasında ölçülen temel ölçümleri kullanarak günlük sağlık durumunuzu değerlendirecek ve önerilerde bulunacak. Döngü takibine hamilelik desteği eklenirken, Antrenman Yükü özelliği sporculara antrenman yoğunluğunu zaman içinde izleyecek.

Amerikan futbolu ve hokey gibi yeni sporların eklenmesiyle antrenman takibi daha kapsamlı hale geliyor. Kullanıcılar, bireysel günlük hedefler belirleyebilecek. Fitness+ ise kişiselleştirme ve yeni içerik alanlarıyla daha zengin bir deneyim sunacak.

Böbrekler hazır mı? iPhone 16 serisinin fiyatı açıklandı!

Böbrekler hazır mı? iPhone 16 serisinin fiyatı açıklandı!

Apple, yeni iPhone 16 serisini tanıttı. Peki fiyatlar ne durumda? İşte iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max fiyatı...

watchOS 11 alacak modellerApple Watch SE (2. nesil)Apple Watch Series 6Apple Watch Series 7Apple Watch Series 8Apple Watch Series 9Apple Watch Series 10Apple Watch UltraApple Watch Ultra 2

watchOS 11 güncellemesi 16 Eylül tarihinde erişilebilir olacak.

YouTube videoSDNShiftdelete.net
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER