Teknoloji

watchOS 11 tanıtıldı! İşte tüm yenilikler ve çıkış tarihi

watchOS 11 özellikleri, çıkış tarihi ve tüm detayları Apple WWDC 2024 kapsamında tanıtıldı. Peki yeni güncelleme neler vadediyor?

watchOS 11 tanıtıldı! İşte tüm yenilikler ve çıkış tarihi
10-06-2024 20:53

Apple, ÖZETİ| WWDC 2024 etkinliğinde en yeni yazılım güncellemelerini görücüye çıkardı. Bu kapsamda Apple Watch için watchOS 11 de görücüye çıktı. Yenilenen arayüzü, çok daha gelişmiş özellikleri ve performans optimizasyonuyla birlikte watchOS 11 dikkat çekiyor. İşte watchOS 11 yeni özellikleri ve çıkış tarihi.

watchOS 11 özellikleri

watchOS 11 ile birlikte Apple Watch'ın sağlık takibi özellikleri güçlenecek. Apple'ın açıklamasına göre kan basıncı veri yönetimi çok daha detaylı olarak yapılabilecek. Yeni Apple Watch'ların hipertansiyon tespitine de destek sunacak.

Vitals isimli yeni uygulama, önemli sağlık ölçümlerinizi keşfetmenizi sağlayacak. Ölçümler normal aralığın dışında olduğunda vurgulanacak. Bu sayede düzensiz sağlık verilerinizi görebileceksiniz. Ancak kalp atış hızı bildirimlerinizi özelleştirebilirsiniz.

Döngü takibi için yeni özellikler de sunuldu. Buna göre hamilelik takibi özellikleri eklenecek. Gebelik tahminlerini gösterecek.

Yapay zekalı iOS 18 tanıtıldı! İşte yenilikler ve alacak modeller

Yapay zekalı iOS 18 tanıtıldı! İşte yenilikler ve alacak modeller

Apple, WWDC 2024 etkinliği kapsamında iOS 18 güncellemesini tanıttı. Yapay zeka odaklı işletim sistemi neler vadediyor?

Check In özelliği Apple Watch'a gelecek. Böylece arkadaşlarınızın sizi izlemesine izin verebileceksiniz. Antrenmanlarla otomatik olarak çalışacak. Bu, hem güvenliği hem de bağlantıları artıracak.

Yeni widget'lar ana ekrana da otomatik olarak eklenecek. Yeni bir ülkeye gittiğinizde çeviri uygulaması otomatik olarak açılacak veya yağmur yaklaştığında hava durumu uygulamaları gösterilecek. Etkinlikler de Apple Watch'a geliyor.

YouTube videoSDNShiftdelete.net

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın…

Güncelleniyor…


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER