Teknoloji

vivo X200'in Bazı Özellikleri Ortaya Çıktı

Güvenilir bir sızıntı kaynağı, yaklaşmakta olan vivo X200 ile ilgili yeni bilgiler paylaştı. Yeni telefonlar, en az X100 serisi kadar ilgi görmeyi başaracak gibi görünüyor.

vivo X200'in Bazı Özellikleri Ortaya Çıktı
05-07-2024 14:27

Çinli ÖZETİ| teknoloji devi vivo, bir süredir X200 serisi akıllı telefonları üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, konuyla ilgili hiçbir resmî açıklama yapmamış olsa da akıllı telefon dünyasının güvenilir sızıntı kaynaklarından Digital Chat Station, bu akıllı telefon ile ilgili olduğu düşünülen bazı bilgiler paylaştı. 

Digital Chat Station, geçmişte yaptığı açıklamalarda vivo X200 serisinin düz ekrana sahip olacağını, ekran boyutunun da 6.4 inç veya 6.5 inç olacağını söylemişti. Kaynağımız, yeni açıklamasında bu ekranın 1.5K çözünürlük sunacağını ve 120 Hz tazeleme oranına sahip olacağını söylüyor. 

Üçlü kamera kurulumuna sahip olacak

vivo X200

vivo X200, Digital Chat Station'ın iddiasına göre dairesel bir kamera kurulumuna sahip olacak. Aslında bu şaşırtıcı değil çünkü yukarıda fotoğrafını paylaştığımız vivo X100 serisinde de dairesel kamera kurulumu vardı. Kaynağımız, yaklaşmakta olan telefonda üçlü kamera kurulumu bulunacağını söylüyor. 50 MP ana kamera ve 3x optik yakınlaştırma desteği sunan periskop telefoto kamera da X200'de bulunacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER