Teknoloji

vivo X Fold 3 Pro'nun Bazı Özellikleri Ortaya Çıktı - Webtekno

vivo X Fold 3 Pro'nun bazı teknik özellikleri ortaya çıktı. Güvenilir bir kaynaktan gelen bilgiler doğruysa bu akıllı telefon, yüksek performansı ile tüketicileri mest edecek.

vivo X Fold 3 Pro'nun Bazı Özellikleri Ortaya Çıktı - Webtekno
27-12-2023 17:33

Çinli ÖZETİ| teknoloji devi vivo'nun bir süredir üzerinde çalıştığı bilinen katlanabilir ekranlı telefonu X Fold 3 Pro ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Akıllı telefon sektörünün bilindik sızıntı kaynaklarından Digital Chat Station, bu akıllı telefonun bazı teknik özellikleriyle ilgili bilgiler paylaştı. Paylaşılan bilgiler gerçekse vivo X Fold 3 Pro, kelimenin tam anlamıyla bir canavar olarak karşımıza çıkacak.

Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre vivo X Fold 3 Pro, X Fold 2 serisine kıyasla daha ince ve daha hafif olacak. Hatta bu akıllı telefonun 250 gramdan daha hafif olacağı söyleniyor. Samsung Galaxy Z Fold5'in 253 gram ağırlığa sahip olduğunu düşünecek olursak bunun önemli bir iyileştirme olduğunu söyleyebiliriz.

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 ile gelecek

X Fold 3 Pro

İddialara göre vivo'nun katlanabilir ekranlı yeni akıllı telefonu, performanstan da ödün vermeyecek. Zira bu akıllı telefonda Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemci bulunacağı iddia ediliyor. Ayrıca bu akıllı telefonun ekranı da mest edebilir. Digital Chat Station'a göre vivo X Fold 3 Pro'nun geniş ekranı, 2K çözünürlük ve 120 Hz tazeleme oranı sunacak. Batarya cephesinde ise 100W kablolu, 50W kablosuz hızlı şarj ile karşılaşabiliriz.


Editor : Åžerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER