Teknoloji

Vergisiz Telefon İadesi Nasıl Alınır? - Webtekno

Telefonlarda vergi iadesi konusu kafaları karıştırmışken en net hâliyle vergi iadesini nasıl alacağınızı ve nereye başvuru yapmanız gerektiğini açıklıyoruz.

Vergisiz Telefon İadesi Nasıl Alınır? - Webtekno
05-11-2023 15:17

Gündemden ÖZETİ| aylardır düşmek bilmeyen “vergisiz telefon, tablet ve bilgisayar” konusu, en başta büyük umutlar kurmamıza sebep olmuştu. Fakat çok geçmeden bunun şartları açıklandı ve büyük bir sınırlandırmanın söz konusu olduğunu gördük. Yine de temel olarak öğrencilik ihtiyacını karşılayabilir dediğimiz birçok modeli sizlere ulaştırıyoruz.

Fakat bu modelleri göstersek bile vergi iadesinin nasıl yapılacağı, nereye yapılacağı ve tam olarak nereden başvurulacağı gibi konular kafalarda karışıklık yaratıyor. Biz de şimdiye kadar açıklananları tek içerikte toplayarak soru işaretlerini kaldırıyoruz.

Vergisiz telefon iadesi nasıl alınır?

Adım #1: Gençlik ve Spor Bakanlığı Sitesinden ilgili bölüme ulaşın.Adım #2: İsim ve soyisim bilgilerinizi, kimlik numaranız ve doğum tarihinizi girin.Adım #3: Sonraki aşamada satıcının VKN’sini veya kimlik numarasını girin.Adım #4: Size ulaştırılan fatura bilgilerini sonraki iki satıra girin.Adım #5: IMEI numarasını *#06# yoluyla öğrenip onu da ilgili satıra girin

Telefon desteği

Telefon desteği

Formu tamamladıktan sonra başvurunuz tamamlanıyor. Peki teknoloji desteği ödemesi nereye yapılacak?