Spor

Van Bronckhorst kararsız! İki isim arasında kaldı

Tüm Spor - Beşiktaş Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, Konyaspor maçının ilk 11'ini büyük oranda netleştirdi. Giovanni van Bronckhorst sadece sol kanat pozisyonunda iki isim arasında kararsız kaldı.

Van Bronckhorst kararsız! İki isim arasında kaldı
19-10-2024 10:17

Trendyol ÖZETİ| Süper Lig'de yarın Konyaspor'u konuk edecek Beşiktaş'ta, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ilk 11'i sol kanat dışında belirledi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; siyah-beyazlıların kalesini Mert Günok koruyacak. Savunmanın sağında Jonas Svensson, solunda ise Arthur Masuaku görev yapacak. Gabriel Paulista'nın yokluğunda stoper tandemi Emirhan Topçu ve Felix Uduokhai'den oluşacak.

Orta alanda Al-Musrati formasına kavuşuyor. Sakatlığını atlatan Libyalı futbolcu, Konyaspor mücadelesine 11'de başlayacak. Al-Musrati'nin yanında Gedson Fernandes forma giyecek.

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un Rashica'nın yokluğunda hücumun sağında Joao Mario'ya görev vermesi bekleniyor.

Semih-Muçi kararsızlığı

Hollandalı teknik adam, sol kanat için Ernest Muçi ve Semih Kılıçsoy arasında tercih yapacak. Bir adım öndeki ismin Muçi olduğu ancak 7 maçtır kulübede başlayan Semih'in de ısrarla teknik ekipten forma istediği ve Konyaspor karşılaşmasında kendisini göstermeyi amaçladığı öğrenildi.

10 numara pozisyonunda Rafa Silva'nın yeri garanti, ileri uçta ise 7 kez fileleri sarsan ve gol krallığı yarışında ilk sırada olan Ciro Immobile yer alacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER