Gündem

Ünlü çift 'Kimler Geldi Kimler Geçti'de bir araya geliyor

İlk sezonuyla ilgi toplayan “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisinin ikinci sezon çekimleri devam ediyor. Serenay Sarıkaya'nın başrolünü üstlendiği dizinin yeni sezonunda ünlü bir oyuncu çift de birlikte kamera karşısına gelecek.

Ünlü çift 'Kimler Geldi Kimler Geçti'de bir araya geliyor
24-06-2024 13:32
İlk ÖZETİ| sezonuyla ilgi toplayan “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisinin ikinci sezon çekimleri devam ediyor. Serenay Sarıkaya'nın başrolünü üstlendiği dizinin yeni sezonunda ünlü bir oyuncu çift de birlikte kamera karşısına gelecek.Abone ol

Netflix'in en çok izlenen yerli yapımlarından olan “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisi avukat Leyla ve onun bağlı bulunduğu ofisteki arkadaş grubunun üzerinden modern şehir hayatındaki ilişkilere ayna tutuyor. İlk sezonu geçen ay yayınlanan dizinin ikinci sezonu için önceki hafta ekip sete çıkmıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Bertan Başaran’ın yönettiği Ay Yapım imzalı dizinin ikinci sezonuna birçok isim de konuk oluyor.

Bu isimlerin başında ünlü aktör Cansel Elçin de var. Oyuncu, eşi Zeynep Tuğçe Bayat’ın “Avukat Beliz” rolünü canlandırdığı dizide Esra’nın (Esra Ruşan) eski sevgilisi İskender rolüne hayat verecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER