Spor

Uğur Dündar eleştirilere dayanamadı! Fenerbahçe Divan Başkanlığı'ndan istifa etti!

FENERBAHÇE Mali Genel Kurulu'nda ağır eleştirilerin hedefi olan Divan Başkanı Uğur Dündar, istifa sloganlarının ardından Genel Kurul sürerken istifa etti.

Uğur Dündar eleştirilere dayanamadı! Fenerbahçe Divan Başkanlığı'ndan istifa etti!
17-06-2023 15:57
FENERBAHÇE ÖZETİ| Mali Genel Kurulu'nda ağır eleştirilerin hedefi olan Divan Başkanı Uğur Dündar, istifa sloganlarının ardından Genel Kurul sürerken istifa etti.Abone ol

Fenerbahçe Mali Kongresi'nde Başkan Ali Koç kadar, Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı gazeteci Uğur Dündar da tepki gördü. Bir Kongre üyesinin sert sözlerle yüklendiği Uğur Dündar için "İstifa et" sloganları atıldı. Bunun üzerine Uğur Dündar kongre sürerken istifa etti.

Siyaset konuştuğunuzun yarısı kadar Fenerbahçe...

Fenerbahçe Mali Genel Kurulu'nda kürsüye gelen kongre üyesi, Divam Başkanı Uğur Dündar'ı hedef alarak, "Fenerbahçe siyaset üstüdür! Yüksek Divan Kurulu başkanı olduğunuzdan beri siyaset konuştuğunuzun yarısı kadar keşke Fenerbahçe için medyada konuşsaydınız." dedi.

Genel Kurul sürerken istifa etti

Bunun üzerine salondan Uğur Dündar'a yönelik istifa sloganları yükseldi. Buna çok sinirlenin Uğur Dündar, genel kurul devam ederken, kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanlığını bıraktığını açıkladı. Dündar paylaşımında şunları söyledi:

Ölünceye kadar Mustafa Kemal'in askeriyim

"Hayat felsefem hep onurlu yaşamak, çocuklarıma şerefli bir soyadı bırakmak oldu. Yüksek Divan Kurulu Başkanlığını da #CumhuriyetinFeneri olduğu için kabul ettim. Bugün de bu görevi bırakmaya karar verdim. Ölünceye kadar Mustafa Kemal'in askeri olacağım, bedeli neyse ödeyeceğim."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER