Spor

UEFA B/A Birleşik Programı'nın dördüncü yüz yüze eğitimi Antalya'da yapıldı

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen UEFA B/A Birleşik Programı'nın dördüncü yüz yüze eğitimi Antalya'da gerçekleştirildi. Program, 1,5 yıllık bir süreye yayılan 9 yüz yüze eğitim ile modüller arasında gerçekleştirilen online eğitimlerden oluşuyor. Aday antre

UEFA B/A Birleşik Programı'nın dördüncü yüz yüze eğitimi Antalya'da yapıldı
23-06-2023 22:28

UEFA ÖZETİ| B/A Birleşik Programı'nın dördüncü yüz yüze eğitimi Antalya'da yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, 1,5 yıllık bir süreye yayılan 9 yüz yüze eğitim ile modüller arasında gerçekleştirilen online eğitimlerden oluşan programın dördüncüsü Antalya'da gerçekleştirildi.

15-23 Haziran arasında düzenlenen programı TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin yönetirken, Serhat Sütlü, Fatih Serkan Albayrak ve Emre Aydemir antrenör eğitimcileri olarak görev aldı. Ağırlığını piyon oyuncuların katılımıyla gerçekleştirilen saha uygulamalarının oluşturduğu programda aday antrenörlere teorik dersler de verildi.

TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, Antalya'daki programın tamamlanmasının ardından yaptığı değerlendirmede uzun soluklu eğitimde yarıya geldiklerini ve geride kalan aşamaları başarıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kaynak: AA / Bozhan Memiş - Spor Türkiye Futbol Federasyonu Antalya Futbol Spor Haberler
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER