Teknoloji

Uçan balık? Gökten düşen balık Tesla'nın camını kırdı!

Tesla, bugün akıllara durgunluk verecek bir anı kayıt altına aldı. Gökten düşen balık, Tesla'nın camını paramparça etti.

Uçan balık? Gökten düşen balık Tesla'nın camını kırdı!
26-07-2024 19:57

Araçların ÖZETİ| üzerinde gökyüzünden düşmesine alışık olduğumuz tek şey kuş pisliği. Ancak New Jersey'de 40 yıl düşünsek aklımıza gelmeyecek bir olay Tesla'nın başına geldi. Park halindeki Tesla'nın ön camına balık düştü. Camın parçalanma anını ise aracın kamerası kayıt altına aldı.

Uçan balık Tesla'nın ön camına kondu!

New Jersey'de park halinde duran Tesla elektrikli otomobilin ön camına balık düştü. Metrelerce yüksekten aracın ön camına isabet eden balık, Tesla'nın ön camını patlattı. Darbe ile camı paramparça olan Tesla, herkesi şaşkına çeviren görüntüleri kayıt altına aldı.

YouTube videoSDNShiftdelete.net

New Jersey'de araçlarını evlerinin otoparkına park eden çift, araçlarının korna sesi ile dışarıya fırladı. Otoparkta aracının camını kırık gören çift, aynı zamanda büyük sayılabilecek bir balığı da camın üzerinde buldu. Ön camda kan ve balık pullarına da rastlayan çift, olay anını araç kamerasından izledi.

Tesla, yeni şarj hilesine karşı sürücüleri uyardı!

Tesla, yeni şarj hilesine karşı sürücüleri uyardı!

Tesla, yayınladığı yeni bir uyarı kapsamında "ıslak havlu hilesine" karşı uyardı. Supercharger için yapılan hile büyük ses getirdi.

Evlerinin yakınında kartal yuvası bulunduğunu açıklayan araç sahibi, kartalın denizden yakaladığı balığı gökyüzünde ağzından düşürdüğünü ifade etti ve şu açıklamayı yaptı:

“Araba korna çalmaya baÅŸladı, daha önce duymadığımız çılgınca bir korna sesi duyuldu, onu nasıl kapatacağımı dahi bilmiyordum…Şüpheli en son güneye uçarken görüldü. EÄŸer onu görürseniz onu tutuklamaya çalışmayın.”

İnanılması güç olsa da denizden balığı alan kartal gökyüzünde balığı ağzından kaçırıyor. Ve yemeği Tesla'nın tam da ön camına denk geliyor. Sizler bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlara bekliyoruz.


Editor : Åžerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER