Teknoloji

Twitter Çalışanları, Elon Musk'a Ne Kadar Güveniyor?

Elon Musk ve Twitter cephesinde sular durulacak gibi görünmüyor. Dün gece 10 yıllık bir çalışanını Twitter'daki tek bir paylaşımıyla kovan Musk, 'henüz kovulmayan' Twitter çalışanlarıyla yapılan bir ankete göre şirket içinde güveni neredeyse tamamen bitirmiş durumda.

Twitter Çalışanları, Elon Musk'a Ne Kadar Güveniyor?
15-11-2022 12:02

İnternet ÖZETİ| dünyası, son birkaç haftadır yalnızca Twitter ile platformun yeni sahibi Elon Musk'ı konuşuyor. Aslında bu normal zira Musk, her dakika yeni bir gelişme ile karşımıza çıkıyor. Hal böyle olunca da gündemden düşmüyor.

Hatırlayanlarınız olacaktır; Elon Musk, Twitter ile ilgili yaptığı açıklamalarda platformun iflas edebileceğini söylemişti. Gelen son haberler, bu öngörünün mevcut yönetim biçimiyle gerçeğe dönüşebileceğini gösteriyor. Çünkü yeni bir çalışmaya göre Twitter çalışanlarının Elon Musk'a neredeyse hiçi güveni yok ve milyar iş insanı yönetimindeki platformun başarılı olabileceğine inanmıyorlar.

Çalışanların yüzde 89'u, Twitter'ın başarısız olacağını düşünüyor!

Twitter

Kullanıcıların anonim kaldıkları iş yeri forumu Blind üzerinden yapılan bir anket çalışması, Twitter çalışanlarının Elon Musk'a güvenmediğini ortaya çıkardı. Öyle ki çalışanların yüzde 89'u, Elon Musk yönetimindeki Twitter'ın başarılı olacağına inanmıyor. 442 doğrulanmış Twitter çalışanını kapsayan ankete göre Twitter'da çalışmayı ailelerine veya arkadaşlarına tavsiye edenlerin oranı ise yüzde 2'de kalmış durumda...


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER