Teknoloji

Twitch uygulaması baştan sona değişti: İşte yeni tasarım!

Dünyanın en çok ziyaret edilen video izleme ve yayın platformlarından Twitch uygulaması baştan sona yenileniyor. İşte detaylar...

Twitch uygulaması baştan sona değişti: İşte yeni tasarım!
30-07-2024 16:38

Geçtiğimiz ÖZETİ| Mart ayında resmi bir açıklama yayınlayan Twitch cephesi, mobil uygulamasındaki çeşitli sorunları ve tasarım hatalarını kabul etmiş ve uygulamanın çok yakın bir zamanda baştan sona yenileceğinin müjdesini vermişti. Twitch yönetimi, bugün bir resmi açıklama daha yayınlayarak büyük değişimin kapıda olduğunu açıkladı.

Twitch uygulaması artık daha modern olacak

Her ne kadar Twitch'in izlenme zamanları göz önüne alındığında çoğu kitle masaüstü uygulaması ve web üzerinden gelse de, yüzde 50'den daha fazla bir kitle Twitch'i mobil uygulaması aracılığıyla kullanıyor. Platformun yayınladığı rakamlara göre bu kitlenin yüzde 40'ı ise mobil uygulama dışında hiçbir mecradan Twitch'i daha önce ziyaret etmiş bile değil.

YouTube videoSDNShiftdelete.netYaklaşık 6 ay önce yayınlanan değişiklik listesinin neredeyse tamamen hayata geçtiğini söylemek mümkün. Gelen yeniliklere göre oynatıcı baştan sona değiştirilmiş durumda. Bunun yanında, ‘Keşfet' penceresi artık kullanıcı arayüzüyle çok daha stabil ve modern bir kullanım imkanı sunacak.Donald Trump'ın Twitch hesabının yasağı, üç yılın ardından kaldırıldı!

Donald Trump'ın Twitch hesabının yasağı, üç yılın ardından kaldırıldı!

Donald Trump'ın Twitch hesabı, üç yılı aşkın bir sürenin ardından yeniden aktif hale getirildi. İşte detaylar!

Bunun yanı sıra Twitch, mobil uygulamanın ana sayfasından doğrudan erişebileceğiniz birkaç özelliği daha resmen tanıttı.

İşte o özellikler:Kullanıcılar, takip ettikleri kanallardan kimlerin canlı yayında olduğunu görmek için sol üst köşedeki takip sekmesine dokunabilecekKlipleri görmek için Klipler sekmesini kaydırarak anında erişim sağlayabilecek Takip edilen yayıncıların neler yaptığını görmek için Instagram benzeri Hikayeler paneline erişilebilecek.

Twitch uygulaması için planan bu geniş değişim paketi bu haftadan itibaren hem iOS hem de Android kullanıcılarının beğenisine sunuluyor.

Read this news article in Englishstreamingtwitchtwitch uygulaması
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER