Teknoloji

Twitch, Baştan Yazdığı Yeni Mobil Uygulamasını Yayımladı

Twitch, büyük oranda yenilenen mobil uygulamasını kullanıcılara ulaştırmaya başladı. Yeni sürüm, kullanıcılara eksiksiz bir Twitch deneyim sunmayı amaçlıyor.

Twitch, Baştan Yazdığı Yeni Mobil Uygulamasını Yayımladı
30-07-2024 15:48

Dünyanın ÖZETİ| en popüler canlı yayın platformlarından Twitch, mobil uygulamasını yenileyeceğini açıkladı. Kelimenin tam anlamıyla baştan yaratılacak uygulama, kullanıcılara daha keyifli bir Twitch deneyimi yaşatacak.

Twitch, daha çok masaüstü sürümde kullanılıyor. Ancak bu demek değil ki kullanıcılar, telefonlarından Twitch'e girmiyorlar. Yapılan araştırmalara göre Twitch kullanıcılarının yüzde 40 gibi çok ciddi bir bölümü, platformu sadece akıllı telefonları üzerinden kullanıyorlar. İşte bu durumun farkında olan Twitch geliştiricileri de uygulamayı yenilemeye karar verdiler.

Peki Twitch'in yenilenen mobil uygulamasında neler bulunacak?

Twitch mobil uygulama yenileniyor

Yapılan resmî açıklamaya göre Twitch'in mobil uygulamasındaki yenilikler şöyle olacak:

Sol üst kısma eklenen yeni buton, takip edilen ve canlı yayında olan kanallara hızlıca ulaşmayı sağlayacak.Klipler için yeni bir sayfa oluşturuldu.Takip edilen kanallardan paylaşılan hikâyelere hızlıca ulaşılabilecek.Yenilenen "Gözat" seçeneği ile arama yapılabilecek."Etkinlik" sekmesinde tüm bildirimler yer alacak."Profil" sekmesi, tüm ihtiyaçları karşılayacak şekilde yeniden dizayn edildi."Creator+" isimli tek bir buton ile canlı yayına geçilebilecek veya hikâye paylaşılabilecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER