Spor

Trabzonspor yeni Onuachu'yu buldu!

Tüm Spor - Trabzonspor, Paul Onuachu'nun bonservisini Southampton'dan alamama ihtimalini göz önünde bulundurarak forvet arayışlarında rotayı Belçika'ya çevirdi.

Trabzonspor yeni Onuachu'yu buldu!
14-05-2024 17:28

Trabzonspor'un ÖZETİ| Southampton'dan kiraladığı Paul Onuachu, sezon genelinde sergilediği başarılı performans ile beğeni topladı.

Taraftarın sevgilisi olan Nijeryalı golcünün bordo mavili takımdaki geleceği ise belirsizliğini koruyor.

Sezonun sona ermesi ile birlikte Southampton'a geri dönecek olan Onuachu için İngiliz ekibinin yüksek bir bonservis bedeli isteme ihtimalini göz önünde bulunduran Trabzonspor Yönetimi alternatifini şimdiden buldu.

AROKODARE LİSTEDE

Soccernet'in haberine göre; Karadeniz ekibi, Nijeryalı futbolcunun transferini bitirememesi halinde Genk'in forveti Tolu Arokodare için kulübüne teklif yapacak.

Sözleşmesi 2027 yılında sona erecek Arokodare, bu sezon 48 maçta ortaya koyduğu 14 gol ve 3 asistlik performansıyla Trabzonspor scout ekibinin ilgisini çekti.

Haberde, Abdullah Avcı'nın da Arokodar transfere onay verdiği bildirildi.



ONUACHU İLE ÇOK BENZİYORLAR


Bu arada Onuachu ile Arokodare arasındaki benzerlikler de dikkat çekiyor. Onuachu'nun vatandaşı olan 23 yaşındaki oyuncu, Nijeryalı santrfor gibi uzun boyuyla dikkat çekiyor. 1.97 metre boyundaki Arokodare, bir dönem Onuachu'nun da forma giydiği Genk'te oynuyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER