Spor

Trabzonspor kaybetti! Süper Lig'de namağlup 2 takım kaldı

Tüm Spor - Trabzonspor'un Göztepe'ye 2-1 yenilmesinin ardından Trendyol Süper Lig'de namağlup takım sadece Galatasaray ve Beşiktaş kaldı.

Trabzonspor kaybetti! Süper Lig'de namağlup 2 takım kaldı
26-10-2024 21:53

Trendyol ÖZETİ| Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor deplasmanda Göztepe'ye konuk oldu. İzmir Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Göztepe, 90+2. dakikada bulduğu golle 2-1 kazandı. 

8 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi

Bu sonucun ardından bu sezon Süper Lig'de 8 maçtır kaybetmeyen Trabzonspor, ilk yenilgisini aldı. Bordo-mavililer Trendyol Süper Lig'de çıktıları 9 maçta 6 beraberlik, 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 12 puan toplayabildi.

Sadece Galatasaray ve Beşiktaş kaldı

Trabzonspor'un bu sezonki ilk yenilgisini almasının ardından Süper Lig'de yoluna namağlup devam eden sadece Beşiktaş ve Galatasaray kaldı. 

Galatasaray 25 puanla lider

Sarı-kırmızılılar bu sezon çıktığı 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 25 puan topladı. Henüz yenilgisi bulunmayan Galatasaray, Süper Lig'in zirvesinde bulunuyor.

Beşiktaş'tan 8 maçta 2 galibiyet

Beşiktaş ise çıktığı 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. 20 puanı bulunan Siyah-beyazlılar, Süper Lig'de Galatasaray ve Samsunspor'un ardından üçüncü sırada yer alıyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER