Spor

Trabzonspor'da Mislav Orsic'e talip çıktı

Tüm Spor - Trabzonspor’da fazla şans bulamayan Mislav Orsic'i eski kulübü geri istiyor. Dinamo Zagreb’in başına geçen Bjelica, 31 yaşındaki ismi devre arasında kendi takımına transfer etmeyi düşünüyor.

Trabzonspor'da Mislav Orsic'e talip çıktı
13-10-2024 11:52

Trabzonspor'da ÖZETİ| Mislav Orsic ile yollar ayrılıyor. Geçen sezon Southampton'dan transfer edilen sağ kanat, Bordo-Mavililer'de istikrarı yakalayamadı. Çapraz bağ sakatlığından sonra form tutamayan oyuncu, bu sezon teknik direktör Şenol Güneş'in de ilk tercihi olamadı.

Ligde 3 maçta 18 dakika şans bulan Hırvat futbolcuya ülkesi Hırvatistan'dan tanıdık bir talip çıktı. Dinamo Zagreb ile anlaşan Trabzonspor'un eski teknik direktörü Nenad Bjelica, bordo-mavililere aldırdığı Orsic'i, çok fazla süre bulamadığı için devre arasında kendi takımına transfer etmeyi düşünüyor.

MAAŞI YILLIK 61 MİLYON TL

Düzenli forma giyebileceği bir kulübe katılmayı hedefleyen 31 yaşındaki futbolcunun, hem eski takımıyla hem de eski hocasıyla çalışmak isteyebileceği kaydedildi. 2025'te sözleşmesi bitecek Orsic, bordo-mavili kulüpten senelik 1.6 milyon Euro (Yaklaşık 61 milyon TL) maaş alıyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER