Gündem

Timur Cihantimur ikinci kez hakim karşısına çıkıyor! Cezaevinden fotoğraf geldi

Bir kişinin ölümüne sebebiyet verdikten sonra annesiyle birlikte ABD'ye kaçan Timur Cihantimur bugün ikinci kez hakim karşısına çıkıyor. Cezaevi şartlarından şikayetçi olan Cihantimur'un cezaevinden ilk fotoğrafı da ortaya çıktı.

Timur Cihantimur ikinci kez hakim karşısına çıkıyor! Cezaevinden fotoğraf geldi
20-06-2024 09:38

İstanbul ÖZETİ| Kemerburgaz'da Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olduğu kaza sonrası yurt dışına kaçan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'un 18 Haziran'da görülen davanın ardından tutukluluk hallerinin devamına karar verilmişti. Annenin davası eksik belgeler nedeniyle 27 Haziran'a, oğlu Timur'un davası ise bugüne (20 Haziran) ertelendi. 

İKİNCİ KEZ HAKİM KARŞISINDA

Cezaevi şartlarını beğenmeyen ve 'tuvalet temizlediğini' söyleyerek avukatı aracılığıyla serbest bırakılmasını talep eden Timur Cihantimur bugün ikinci kez hakim karşısına çıkacak. Cihantimur'un bugün Türkiye saati ile 20:30'da hakim karşısına çıkması bekleniyor.

Eylem Tok davasında önemli gelişme!Eylem Tok davasında önemli gelişme!

Boston’daki John Joseph Moakley Adliyesi'nde Türkiye’ye iadesinin görüşüldüğü ilk duruşmaya Tok, turuncu tutuklu kıyafeti ile getirilmişti. Ayrıca anne Tok'un saçlarının rengini sarıya çevirdiği görülmüştü. Oğlu Timur Cihantimur ise duruşmaya annesinden farklı olarak gri bir tulum ile getirildi. 

Kemerburgaz'daki kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin yakınları da duruşmaya katılmış ve anne oğlun New York'ta yüzleri gülerken çekilen fotoğraftaki hallerinden eser kalmadığını söylemişti. 

CEZAEVİNDEN FOTOĞRAFI GELDİ

Cihantimur ilk duruşmasında kendisinin kaldığı çocuk hapishanesinden şikayet ederek, serbest bırakılmasını talep etti. Cihantimur'un normal bir cezaevi olmayan çocukların kaldığı rehabilitasyon cezaevinde kaldığı öğrenildi.

Avukatları koşullarının çok kötü olduğunu belirterek, Cihantimur'a sabah yerlerin temizletildiğini, tuvaletlerin temizletildiğini bu nedenle Cihantimur'un serbest bırakılmasını talep etmişti. Cihantimur bugün yeniden hakim karşısına çıkacak.

Cezaevi koşullarından şikayet eden Timur Cihantimur'un cezaevinden fotoğrafına ulaşıldı. Bugünkü duruşmada avukatlarının denetimli serbestlik talep edeceği öğrenilen ve 28 Haziran'da doğum günü olan 16 yaşındaki Cihantimur'un cezaevinden gelen fotoğrafında üzerinde gri tulum olduğu görüldü.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER