Teknoloji

TikTok, Yeni Uygulaması Whee'yi Sessiz Sedasız Yayımladı

TikTok, yeni sosyal medya uygulaması "Whee"yi duyurdu. Türkiye'de erişime açılan uygulama, kullanıcıların sadece fotoğraf paylaşmalarına izin veriyor. TikTok'un bu uygulamaya neden ihtiyaç duyduğu belli değil.

TikTok, Yeni Uygulaması Whee'yi Sessiz Sedasız Yayımladı
18-06-2024 14:58

Dünyanın ÖZETİ| en popüler sosyal medya platformlarından TikTok, çok da beklemediğimiz bir işe imza attı. Şirket, "Whee" olarak isimlendirdiği yeni bir mobil uygulamasını sessiz sedasız piyasaya sürdü. Whee, kullanıcıların sadece fotoğraf paylaşımları yapabildikleri bir mecra olarak karşımıza çıktı.

TikTok ile Instagram arasında uzun zamandan beri bir savaş var. Açık konuşmak gerekirse TikTok, kullanıcıya sunduğu yeni nesil özelliklerle de Instagram'ı geride bırakmayı başardı. TikTok'un hâl böyleyken yeni ve sadece fotoğraf üzerinde bir uygulama yayımlaması, gerçekten de ilginç

Whee, Türkiye'de de erişime açıldı

Whee yayımlandı

Edinilen bilgilere göre TikTok'un yeni uygulaması Whee, henüz ABD başta olmak üzere pek çok ülkede erişime açılmadı. Ancak yaptığımız kontrollerde, uygulamanın Google Play Türkiye'de aktif hâle getirildiğini görüyoruz. Ancak Whee o kadar bilinmiyor ki indirme sayısı henüz sadece "on"larla ifade ediliyor. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER