Teknoloji

TCL, iki yeni router cihazını tanıttı

TCL'in kablosuz router cihazları ile ister yazlık evinizde ister karavanınızda veya çadırlarınızda olun kesintisiz ve hızlı internet deneyiminin keyfini kolaylıkla çıkarabileceksiniz.

TCL, iki yeni router cihazını tanıttı
01-07-2024 11:43

Kullanıcılara ÖZETİ| gelişmiş deneyimler sunmak için birbirini tamamlayan geniş bir ürün portföyü sunan TCL'in kablosuz router cihazları ile ister yazlık evinizde ister karavanınızda veya çadırlarınızda olun kesintisiz ve hızlı internet deneyiminin keyfini kolaylıkla çıkarabileceksiniz.
 
Günümüzde teknolojideki hızlı gelişimin de etkisi ile yaz dönemlerinde İnsanlar, yazlık evlerinde, karavanlarında veya çadırlarında router kullanmayı tercih ederek birden fazla cihazı internete bağlamanın keyfini çıkarıyor. Ekran teknolojisi ve uygun fiyatlı, akıllı bağlantılı deneyimler konusunda öncü olan TCL de tüketicilerin bu ihtiyaçlarına yanı vermek için yeni router cihazlarını tanıtmaya devam ediyor. Geçen yıl Türkiye'de de satışa sunduğu LINKZONE MW63VK ile büyük ilgi gören TCL, küresel piyasaya yeni LINKZONE MW12VK ve LINKZONE MW45V modellerini sürdü. Tüm bu cihazlar evde veya dış mekânda yüksek hızlı ve kesintisiz internet bağlantısı sunmak için tasarlandı

TATİLDE YANINIZDA: MW12VK ve MW45V

MW12VK, yüksek mobil Wi-Fi internet hızları ve uzun ömürlü pili ile size ve ailenize evde veya ev dışında her yerden en iyi İnternet deneyimini sunabiliyor. Mükemmel bir seyahat arkadaşı olan cihaz, servis sağlayıcınızın tüm yerel ve uluslararası dolaşım bantlarını destekliyor, Wi-Fi bağlantısını ayağınıza getiriyor. 150 gram ağırlığındaki cihaz sahip olduğu 4.300mAh pil kapasitesi ile tek bir şarjla 15 saate kadar pil ömrü sunuyor. 4G LTE kategori 12 standardına göre çalışan MW12VK, indirme sırasında 600 Mbit/s'ye, yükleme sırasında ise 100 Mbit/s'ye kadar hızlar sunarken aynı anda 32'ye kadar Wi-Fi istemcisini destekliyor.
 
İnternet erişimini Wi-Fi aracılığıyla diğer kullanıcılarla paylaşmaya imkân tanıyan LINKZONE MW45V modeli de 4G LTE kategori 4 standardına göre çalışıyor ve aynı anda 15'e kadar Wi-Fi istemcisini destekliyor. 89 gram ağırlığı sayesinde hem hafta sonu şehir dışı gezileriniz hem de uzun yolculuklarınız için mükemmel bir yol arkadaşı olabilecek bu router, indirme sırasında 150 Mbit/s'ye, yükleme sırasında ise 50 Mbit/s'ye kadar hızlar sunuyor. 2.150mAh pil kapasitesi ile cihaz tek bir şarjla 8 saate kadar aralıksız çalışabiliyor.

TCL LINKZONE MW63VK

TCL'in Türkiye'de satışa sunduğu kablosuz router cihazı LINKZONE MW63VK ise günlük kullanım için güvenilir, MW63, 5GHZ(buradaki 5G, 5G değil, 5GHZ bağlantı) üzerinden Wi-Fi ihtiyacınızı uzun süreler karşılayan bir ürün olarak dikkat çekiyor.  300Mbps'ye varan indirme ve 50Mbps'ye varan yükleme hızlarıyla MW63VK, nerede çalışıyor olursanız olun size sanki ofisteymişsiniz hissini yaşatıyor.
 
Cihazda bulunan dahili 4 LED ışık, sinyal alıp almadığınızı veya Wi-Fi ağınızın çalışıp çalışmadığını gösteriyor. SMS ışık göstergesi gelen SMS mesajları hakkında sizi bilgilendirirken pil durumunu her zaman öğrenmeniz de mümkün. Cihazın 2150mAh Li-ion pili çalışma ve eğlence ihtiyaçlarınızın çoğunu karşılamak için 8 saate kadar kullanım imkânı sağlıyor.

Bekleme modunda ise pil ömrü 300 saate kadar sürüyor.  Ayrıca 2,4 GHz veya 5 GHz bantlarında 32 adede kadar Wi-Fi bağlantısı için bir ağ kurmanızı sağlayan TCL LINKZONE MW63VK, ebeveyn kontrolleri ve güvenli misafir ağı özellikleri sunan özel bir uygulama aracılığıyla kablosuz ayarlarınızı özelleştirme olanağı da sunuyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER