Spor

Taraftarları heyecanlandıracak Fekir hamlesi! G.Saray derken...

Tüm Spor - Süper Lig'i 3. sırada bitirerek Avrupa Kupaları'nda mücadele etme hakkı kazanan Trabzonspor, transfer çalışmalarına başladı. Bordo-mavili takım, ismi Galatasaray ile de anılan Nabil Fekir için pazarlıklara başladı.

Taraftarları heyecanlandıracak Fekir hamlesi! G.Saray derken...
30-05-2024 21:08

Trabzonspor'un ÖZETİ| on numara için transfer etmek istediği ismin İspanya La Liga takımlarından Real Betis forması giyen Nabil Fekir olduğu iddia edildi.

Trabzon yerel basınına basınına yansıyan haberlerde Bordo-mavili kulüp başkanı Ertuğrul Doğan'ın yıldız ismin transferiyle bizzat ilgilendiği ve taraftarı heyecanlandıracak bu ismi takıma kazandırmak için tüm şartları zorladığı kaydedildi.



FEKİR TÜRKİYE'YE SICAK BAKIYOR

İsmi Türkiye'den Galatasaray ile de sık anılan 30 yaşındaki Fransız yıldızın görüşmelerde anlaşma sağlanması durumunda Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı ve Trabzonspor'un ilgisinden memnun olduğu aktarıldı.

Betis formasıyla 30 Haziran 2026'ya kadar mukavelesi bulunan ve piyasa değeri 12 milyon euro olan Fekir için Bordo-mavililerin İspanyol ekibini ikna etmek için pazarlıklara devam ettiği bildirildi.

Bu sezon İspanyol ekibi ile 24 maça çıkan ve sakatlıkların da etkisiyle skora çok fazla katkı sağlayamayan 30 yaşındaki futbolcu, takımı adına 1 gol 2 asist üretti.

Fransız on numara, Real Betis'te forma giydiği toplam 162 maçta ise 29 gol 28 asist yaptı. Fekir, takvim yaprakları 2018'i gösterdiğinde piyasa değerini 70 milyon euroya kadar yükseltmişti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER