Spor

Süper Lig'in yeni ekibi, Kazımcan Karataş'ı istiyor

Tüm Spor - Süper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe, defansın soluna alternatif olarak Galatasaray'dan Kazımcan Karataş'ı düşünüyor.

Süper Lig'in yeni ekibi, Kazımcan Karataş'ı istiyor
31-05-2024 15:48

Süper ÖZETİ| Lig'de yeni sezon öncesi iç ve dış transferde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Göztepe'nin bonservisi Galatasaray'da bulunan genç sol bek Kazımcan Karataş'la ilgilendiği öğrenildi.

Sol beki kaptan İsmail Köybaşı ile 1 yıllık sözleşme yenileyen aynı mevkide görev yapan Brezilyalı Djalma Silva ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılıların, Kazımcan'ı da alternatif olarak düşündüğü bildirildi.

Göztepe'de Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımı AEL Limassol'da top koşturan Silva'nın transfer edilememesi durumunda rotanın tamamen Kazımcan'a dönebileceği de ifade edildi.

Önceki sezon İzmir ekibi Altay'dan Galatasaray'a transfer olan 21 yaşındaki futbolcu bu sezonun ikinci yarısında ise Ankaragücü'ne kiralandı.

Kazımcan Karataş, Ankaragücü ile kiralık sözleşmesini tamamladıktan sonra dün Galatasaray'a geri döndü. Genç oyuncu tarafların anlaşma sağlaması durumunda memleketi İzmir'e dönmeye sıcak bakıyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER