Spor

Süper Lig'e yükselen son takım belli oldu

Tüm Spor - Trendyol 1. Lig Play-Off final maçında Sakaryaspor'u 3-1 mağlup eden Bodrum FK, Süper Lig'e yükselen üçüncü ve son takım oldu.

Süper Lig'e yükselen son takım belli oldu
30-05-2024 23:12

Trendyol ÖZETİ| 1. Lig Play-Off final maçında Sakaryaspor ile Bodrum FK karşı karşıya geldi. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Bodrum FK 3-1 kazandı. 

Bodrum FK maçın 19. dakikasında Gökdeniz Bayrakdar'ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarının son anlarında Sakaryaspor'da Rotman direkt kırmızı kartla oyundan atıldı ve ilk 45 dakika 1-0 Bodrum FK, üstünlüğüyle sona erdi. 

İkinci yarıya etkili başlaya Sakaryaspor, 72. dakikada Dimitrov'un golüyle 1-1'lik eşitliği yakaladı. Maçın ilk 90 dakikalık bölümünde 1-1'lik eşitlik bozulmayınca maç uzatmalara gitti. Uzatma bölümünde daha üstün taraf olana Bodrum FK, 96. dakikada Celutska ve 103. dakikada Tunahan Akpınar'ın golleriyle 3-1 öne geçmeyi başardı. 

Bodrum FK'da üçüncü golü atan Tunahan Akpınar, ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Maçın geri kalan bölümünde başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma Bodrum FK'nın 3-1 üstünlüğüyle sona erdi. 

Bu sonucun ardından Bodrum FK, Eyüpspor ve Göztepe'nin ardından Süper Lig'e yükselen üçüncü ve son takım oldu. Trendyol 1. Lig'de normal sezonu 3. bitiren Sakaryaspor ise Süper Lig'e yükselme umutlarını bir sonraki sezona bıraktı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER