Teknoloji

Sony'nin PS State of Play Etkinliği Nasıl İzlenir?

Bolca yeni PS5 ve artırılmış gerçeklik oyunu görmeyi beklediğimiz State of Play etkinliğini nasıl izleyebileceğinizi açıkladık.

Sony'nin PS State of Play Etkinliği Nasıl İzlenir?
31-05-2024 00:18

Oyun ÖZETİ| etkinlikleri genel olarak yaz aylarında yapılıyor olsa da bu yıl etkinliklere biraz daha erken başlandığı gözlerden kaçmıyor. Yoğun sezon başlamadan önce Sony, bir hafta boyunca sürecek olan State of Play etkinliğini başlattı. Böylece Sony yılın ikinci etkinliğini de gerçekleştirmiş olacak. 

İlk etkinlikte Death Stranding 2 ve Final Fantasy VII Rebirth ve sürpriz olarak gelen Silent Hill oyununu görmüştük. Mayıs etkinliği ise çok daha gösterişli ve kalabalık olacak gibi duruyor. Sony, bu etkinlikte sadece 30 dakikada 14 farklı PS5 ve PSVR2 oyununun görüntülerini paylaşacak. Bu gece saat 01.00'de gerçekleştirilecek olan etkinliği izlemek isteyenler için farklı alternatifler bulunuyor. 

Sony'nin PlayStation State of Play etkinliği nasıl izlenebilir?

state of play

Türkiye saati ile 01.00'de başlayacak etkinlik, Sony'nin sosyal medya kanalları üzerinden yayınlanacak. Bu yayını izlemek için kullanıcıların üç farklı alternatifi bulunacak. 

Alternatif #1: Burada yer alan bağlantı üzerinden etkinliğin YouTube yayınına erişebilirsiniz. Alternatif #2: Sony'nin Twitch hesabından gerçekleştirilecek olan yayına burada yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Alternatif #3: TikTok kullanıcıları da Sony'nin yayınını burada yer alan bağlantıdan izleyebilirler.

Etkinlikte tanıtılması beklenen oyunlar arasında Insomniac'ın geliştirdiği Wolverine, Firewalk'ın çok oyunculu savaş oyunu Concord, Remedy imzalı Alan Wake gibi yapımların olacağı tahmin ediliyor. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER