Politika

Son Dakika: Turhan Çömez İYİ Parti'ye katıldı, Akşener'den ilk açıklama

Son dakika gelişmesi... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin haftalık grup toplantısında gündemi değerlendiriyor. Akşner, Turhan Çömez'in İYİ Parti'ye katılmasıyla ilgili, Ben Turhan Bey'i çok uzun yıllardır tanırım. Kumpas döneminde direnmiştir ve kendi dedi

Son Dakika: Turhan Çömez İYİ Parti'ye katıldı, Akşener'den ilk açıklama
12-10-2022 10:56

 

İYİ ÖZETİ| Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşuyor. Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşmaya başlamadan önce, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski doktoru ve eski AKP milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez'in  İYİ Parti'ye katılımasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çömez'im rozetini de Akşener taktı.

Çömez'in partiye katılmasıyla konuşan Akşener, "Ben Turhan Bey'i çok uzun yıllardır tanırım. Kumpas döneminde direnmiştir ve kendi dediği gibi sürgüne mecbur kalmıştır. Kendisi söylemez ama sokaklarda yatmıştır. Meşhur lobilerin elini öpmeden direnmiştir. Bizim aramıza misafir olarak gelmedin, asli unsur olarak aramızdasın. Hoş geldin, Allah utandırmasın" dedi.

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

AYRINTILAR GELİYOR...


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER