Gündem

Son dakika... Ekrem İmamoğlu, Erdoğan'a seslendi: Bu milletin yakasını bırak!

Son dakika... Pendik'te yurttaşlarla buluşan Ekrem İmamoğlu, Demokrasimizin yüzünü kızartmayın, demokrasimizi ihya edin, demokrasimize katkı sunun. Ayarını bozduğunuz o kantar, gün gelir sizi de tartar. Adalet böyle bir şeydir diyerek 'adalet' hatırlatması yaptı. İmamoğlu ken

Son dakika... Ekrem İmamoğlu, Erdoğan'a seslendi: Bu milletin yakasını bırak!
13-05-2023 16:52

Cumhurbaşkanı ÖZETİ| yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Pendik'te yurttaşlarla buluştu.

İmamoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:

-Yönetici haddini bilen, insanına hizmet eden olacak. İnsanlarını hizmertkârı olarak gören değil. Cumhuriyet'in ve demokrasinin anlamı budur.

-Bu benim 84. mitingim. Büyükçekmece'de 85. buluşmamızla finali yapacağım. Elimden geleni yaptım.

-Şimdi yarın elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz.

-Demokrasimizin yüzünü kızartmayın, demokrasimizi ihya edin, demokrasimize katkı sunun. Ayarını bozduğunuz o kantar, gün gelir sizi de tartar. Adalet böyle bir şeydir.

-Onun için herkesin görevini lâyıkıyla yapmasını istiyorum. 'Bunlar bizden korksun' istiyorlar. Bunlardan korkmayız. Bunların topu topu hepsi bir avuç insan. Onları evine yollayacağız. 

-Bugün ilçe ilçe gezip bana hakaret eden kişiyi de evine yollayacağız. Ha söyleyeyim: Evine gidip, evinde sakın hanıma patronluk yapmaya kalkma, seni kahveye yollar. Seni evine yollayacağız. Evinde git, eşine, çocuklarına hizmet et. Bu milletin yakasını bırak. 

Ayrıntılar geliyor...


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER