Teknoloji

Slack nedir, nasıl kullanılır?

Popüler iş birliği uygulaması Slack nedir? Slack nasıl kullanılır? Kullanımı ücretli midir? İşte sizler için hazırladığımız Slack rehberi.

Slack nedir, nasıl kullanılır?
18-05-2024 20:12

Birçok ÖZETİ| firmanın kullandığı Slack programı nedir? Slack uygulaması ne işe yarar? Slack nasıl kullanılır? Bu soruların cevabını siz de merak ediyorsanız, işte sizler için hazırladığımız “Slack nedir, nasıl kullanılır?” adlı rehberimiz.

Slack uygulamasını kim, ne için kullanır?

Kanadalı bir geliştirici tarafından kurulan Slack, kısa tabirle bulut tabanlı bir iş birliği uygulamasıdır. Temelde Discord'a benzeyen bir yapıda olan Slack, iş takibi ve ekip çalışması için en bilindik ve en kullanışlı uygulamadır? Peki Slack nasıl kullanılır? Slack'te hangi özellikler yer alır?

slack-nedir-nasil-kullanilir-2

İşiniz için kurduğunuz bu toplulukta birden fazla kanal oluşturma hakkına sahipsiniz. Farklı sohbetler için farklı kanallar ve farklı üyeler atamanıza imkan sağlayan Slack, aynı zamanda bu kanallarda sürükle-bırak yöntemi ile dosya alışverişi yapmanıza, mesajlaşmanıza ve görüntüler paylaşmanıza olanak sağlıyor. Aynı zamanda 30'dan fazla programlama diline sahip olan Slack, kod paylaşımı yapmanıza da izin veriyor.

Google işletme ekleme nasıl yapılır?

Google işletme ekleme nasıl yapılır?

Bu içeriğimizde "Google işletme ekleme nasıl yapılır?" sorusunu cevaplandırdık. İşte adım adım yapmanız gerekenler...

BitBucket, Dropbox, Google Hangouts, GitHub ve Google Drive gibi birçok uygulama ile entegre olarak çalışan Slack, bu araçların özelliklerini uygulama içerisinde sunuyor. İş yerlerinde sıkça kullanılan Excel gibi dosyaları da destekleyen Slack, ofis çalışanlarına bu tarafta da büyük kolaylık sağlıyor. Yardımcı uygulamaları “Apps” sekmesi altında topladığınız uygulamada, çeşitli bildirimler ve hizmetler almak da mümkün.

Bunlara ek olarak sesli ve görüntülü sohbet kurma özelliğine sahip olan Slack, DM ile özel mesajlaşma, mesaj arşivleme, mesajlar arasında arama yapma gibi özellikleri de kullanıcılarına sunuyor. Şimdilik 6 dil desteği ile birçok ülkeye hitap eden Slack'in Türkçe dil desteği ne yazık ki bulunmuyor.

Sadece bir üyelik ile giriş yaptığınız Slack, genel ya da özel kanal kurmanızın ardından iş ortamınızı dijital platforma taşıyor. Aynı zamanda mobil sürümü de bulunan bu uygulama, anlık bildirimler ile iş hayatınızda büyük kolaylık sağlıyor. Sizler Slack uygulamasını iş hayatınızda kullanıyor musunuz? Gelin yorumlarda buluşalım.

slackslack üye olslack indirslack nasıl kullanılırslack ne işe yarar
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER