Teknoloji

Sims'in Rakibi Olması Beklenen Life by You İptal Edildi

Paradox Interactive, The Sims'in rakibi olması beklenen Life by You'yu iptal ettiğini açıkladı.

Sims'in Rakibi Olması Beklenen Life by You İptal Edildi
18-06-2024 18:42

Paradox ÖZETİ| Interactive, 2023 yılında kulağa oldukça etkileyici gelen bir oyun olan Life by You'yu tanıtmıştı. Oyunda bir kasabadaki yaşamı deneyimleyebilecektik ve yapımda bekleme süresi de olmayacaktı. Sims'in rakibi olması beklenen yapım, beklentilerin aksine iptal edildi. 

Paradox'ın CEO Vekili Mattias Lilja, forumlarda yaptığı paylaşımla oyunun fişinin çekildiğini ifade etti. Yapılan açıklamada, oyunun kolayca ortadan kaldırılamayacak sorunlarının olduğu belirtildi. Lilja, oyunun birkaç hafta önce bazı alanlarda hâlâ eksik olduğunu hissettikleri için erken erişim sürücü beklemeye aldıklarını açıklarken, "Süreyi uzatmak bir seçenek olmasına rağmen, oyuna daha geniş bir açıdan baktığımızda, güvenle çıkış yapabileceğimiz bir sürüme ulaşmanın yolu çok uzun ve belirsiz görünüyordu.” ifadesini kullandı. 

Sims'in tek rakibi değil

life by you

Lilja açıklamalarında oyunun birçok güçlü yanı olduğunu söylerken, şirketin kararını ise “daha fazla zamanın bizi memnun kalacağımız bir sürüme yeterince yaklaştırmayacağına inandığımız bir noktaya geldiğimizden, durmanın daha iyi olduğuna inanıyoruz,” şeklinde açıkladı.

Life by You'nun ilk erken erişim lansmanı Eylül 2023'te gerçekleştirilecekti ancak önce Mart 2024'e, sonrasında da hazirana ertelendi. Mayıs ayında ise erken erişimin süresiz olarak erteleneceği açıklandı. Sonrasında da yapım resmen iptal edildi. 

Life by You dışında eski XCOM geliştiricileri de benzer bir yapım geliştirmek için Midsummer Studios'u kurmuştu. EA ise Project Rene adını verdiği ücretsiz bir Sims oyunu geliştirmek için çalışıyor. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER