Spor

Sergen Yalçın: Taraftar seni istemezse orada oturamazsın!

Tüm Spor - Eski Beşiktaş futbolcusu ve teknik direktörü Sergen Yalçın, Siyah-Beyazlı takımın Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst hakkında açıklama yaptı.

Sergen Yalçın: Taraftar seni istemezse orada oturamazsın!
07-10-2024 10:48

Trendyol ÖZETİ| Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Ekol TV'de yorumlarda bulunan Sergen Yalçın, Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'u eleştirdi.

"Kralını görürsün"

Sergen Yalçın'ın Giovanni van Bronckhorst hakkında yorumları şu şekilde: "Frankfurt maçının ardından bazı açıklamalar yaptı. Dedi ki, "Beğenmeyen maça gelmesin." Tercüman da bunları çevirdi. Çevirmemesi lazım. Biraz daha yolunda bir şeyler söylemesi lazımdı. 'Oyuncuları ıslıklamayın, beni ıslıklayın' diyor. Hocam sana Türkiye'yi anlatmamışlar galiba. İşler biraz kötü giderse tribünlerde ıslıklamanın kralını görürsün.

"Taraftara böyle bir şey denir mi hiç"

Taraftara böyle bir şey denir mi hiç? Hele Beşiktaş taraftarına. O taraftar seni istemezse orada oturamazsın. Büyük takımda çalışan hocaların bunu bilmesi gerekiyor. Yabancı hocalar bunları bilmiyor."

"Avrupa maçlarında durum ortada"

Sergen Yalçın, Candaş Tolga Işık'ın, "Ben genel olarak Beşiktaş'ın teknik direktörünü beğeniyorum hocam. Oynattığı oyunu da tarzını da" sözlerine şu yanıtı verdi: "Ben de beğeniyorum, oynattığı oyunda çok hemfikir değilim ama. Avrupa maçlarında durum ortada zaten. 2 maçta 7 yemişsin, 1 atmışsın."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER