Politika

Selvi'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Ümit Özdağ'a bak Sinan Oğan'ı anla

Abdulkadir Selvi, Sinan Oğan-Kılıçdaroğlu kavgasını kaleme aldı. Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Selvi, "Ümit Özdağ ile gizli protokol yapan yüzde 5.2 oranında oy alan Sinan Oğan’a neler teklif etmez?" dedi.

Selvi'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Ümit Özdağ'a bak Sinan Oğan'ı anla
02-07-2024 09:43
Abdulkadir ÖZETİ| Selvi, Sinan Oğan-Kılıçdaroğlu kavgasını kaleme aldı. Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Selvi, "Ümit Özdağ ile gizli protokol yapan yüzde 5.2 oranında oy alan Sinan Oğan’a neler teklif etmez?" dedi.Abone ol

Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu’nun kendisine cumhurbaşkanı yardımcılığı ve üç bakanlık teklif ettiğini açıkladı.

Oğan'a yanıt veren Kılıçdaroğlu, “Sana bırak 3 bakanlık ve cumhurbaşkanı yardımcılığı vermeyi, boyatmak için ayakkabılarımı bile vermem!” dedi.

Kılıçdaroğlu'nun Oğan'a ağır ithamlarla dolu açıklamasını Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu kimlere hangi bakanlıkları vaat etti?

Sinan Oğan ile konuştuğunu belirten Selvi, Oğan'ın iddiasını yinelediğini aktardı. Selvi yazısında Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki tartışılan adımlarını gündeme getirdi:

"Kemal Bey, cumhurbaşkanı adayı olmak için yüzde 1 oyu bile olmayan 6’lı Masa’daki 4 partiye cumhurbaşkanı yardımcılığı, 8 bakanlık ve 39 milletvekili vermedi mi?
Ümit Özdağ’a bir cumhurbaşkanı yardımcılığı, MİT Başkanlığı ve üç bakanlık teklif etmedi mi? Bunu hem 6’lı Masa’daki ortaklarından hem de CHP’den gizlediği ortaya çıkmadı mı? Ümit Özdağ ile gizli protokol yapan yüzde 5.2 oranında oy alan Sinan Oğan’a neler teklif etmez?"


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER