Teknoloji

Selçuk Bayraktar ve TEKNOFEST heyecanı Başkent Kulisi Özel'de!

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu Başkent Kulisi Özel, Teknofest heyecanını Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınıyla ekranlarına taşıyor.

Selçuk Bayraktar ve TEKNOFEST heyecanı Başkent Kulisi Özel'de!
01-10-2024 01:02

Kanal ÖZETİ| 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi Özel, çok özel konuklarla Teknofest alanından canlı yayına geçecek.

SELÇUK BAYRAKTAR, BAŞKENT KULİSİ'NDE!

Başkent Kulisi Özel’in bu haftaki konuğu Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar; moderatör Mehmet Acet ve Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk'ün sorularını yanıtlayacak.

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Zahid Akman'ın da konuk olduğu programda Selçuk Bayraktar; "Baykar Grubu'nun bundan sonraki hedeflerinde hangi konular var? Uzay çalışmaları ne durumda? Kızıl elma seri üretime geçiyor mu? Teknofestler, genç kuşaklar üzerinde ne tür etkiler bırakıyor? Savunma sanayii alanında kaydedilen gelişmeler Türkiye için ne anlama geliyor? Savaşların arttığı bir dünyada Türkiye'nin caydırıcılığı hangi seviyeye ulaştı?" sorularını yanıtlayacak.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülke gündeminin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi Özel, Teknofest Adana'dan canlı yayınla 21:15'te Kanal 7 ekranlarında…


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER