Gündem

Selçuk Bayraktar'dan son dakika TUSAŞ açıklaması

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TUSAŞ'a düzenlene hain terör saldırısıyla ilgili açıklama yaptı. Bayraktar, 'Menfur saldırıları Türk mühendislerini asla yıldıramayacak' dedi.

Selçuk Bayraktar'dan son dakika TUSAŞ açıklaması
23-10-2024 19:38

BAYKAR ÖZETİ| Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar,  Türkiye Uzay ve Havacılık Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) düzenlenen hain terör saldırısıyla ilgili açıklama yaptı.

Terör saldırısı şehitlerine Allah'tan rahmet dileyen Bayraktar, paylaşımında söz konusu menfur saldırıların Türk mühendislerini, teknisyenlerini ve savunma sanayii çalışanlarını asla yıldırmayacağını belirtti.

'AZİZ MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN'

Bayraktar resmi X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

TUSAŞ'a düzenlenen hain terör saldırısında şehit düşen kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. 

Aziz Milletimizin başı sağ olsun... 

'MENFUR SALDIRILAR TÜRK MÜHENDİSLERİNİ ASLA YILDIRAMAYACAK'

Hayatımızı vakfettiğimiz Milli Savunma Sanayii ve Milli Teknoloji Hamlesi yolunda bu menfur saldırılar biz Türk mühendislerini, teknisyenlerini ve savunma sanayii çalışanlarını asla yıldıramayacak. 

Bizler bu toprakların geleceğini inşa eden nesiller olarak, vatanımız ve milletimiz için kanımızla, terimizle çalışmaya devam edeceğiz.

'MİLLİ TEKNOLOJİ HAMLESİ YOLUNDAN ASLA DÖNMEYECEĞİZ'

Bu yolda attığımız her adımla şehitlerimizin aziz hatırasını ilelebet yaşatacak ve milletimizin gururunu daima yücelteceğiz. 

Hiçbir tehdit, hiçbir saldırı bizi bu yoldan çeviremeyecek.

Milli Teknoloji Hamlesi yolundan asla ve asla DÖNMEYECEĞİZ!"


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER