Ekonomi

SASA’nın patronundan hisse fiyatıyla ilgili yeni açıklama

SASA’nın patronu Ä°brahim ErdemoÄŸlu, “Fiyatı pahalı” açıklamasıyla hissede sert düşüşe neden olmuÅŸ, borsada binlerce yatırımcıyı maÄŸdur etmiÅŸti. ErdemoÄŸlu, yeni bir açıklama daha yaptı…

SASA’nın patronundan hisse fiyatıyla ilgili yeni açıklama
14-02-2023 10:33

BORSAGUNDEM.COM-ÖZEL ÖZETİ| HABER

Kendisi yüksek miktarda hisse sattıktan sonra “Sasa Polyester (#SASA) hissesi pahalı, alınmaz” ÅŸeklinde açıklama yapan Sasa Polyester Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ä°brahim ErdemoÄŸlu, hisse fiyatıyla ilgili söylemlerini tamamen deÄŸiÅŸtirdi.

Yaptığı açıklama sonrası hisselerin taban taban düşmesi nedeniyle binlerce yatırımcı maÄŸdur olmuÅŸ, kamuoyundan gelen tepkiler nedeniyle ErdemoÄŸlu, geri adım atmıştı. 30 Kasım 2022 tarihinde bir gazeteye yaptığı açıklamada, fiyat 80 liraya çıktığında, küçük yatırımcı zarar görmesin diye hisse sattıklarını belirten ErdemoÄŸlu; “O satıştan bu yana SASA hissesi alınmaz diyorum" ÅŸeklinde konuÅŸmuÅŸtu. Yaklaşık iki ay sonra hisse fiyatıyla ilgili açıklama yapan ErdemoÄŸlu, halka açık bir ÅŸirketin patronu gibi konuÅŸmaya baÅŸladı.

Sasa Polyester Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ä°brahim ErdemoÄŸlu, Dünya’ya yaptığı açıklamada, üretim faaliyetlerinin tam kapasite devam ettiÄŸini söyledi. ErdemoÄŸlu, “Borsanın açılması bizi etkilemez. Biz hissenin fiyatına bakmıyoruz, düşse de çıksa da bizim için fark etmez” dedi.


Editor : Åžerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER