Teknoloji

Samsung Telefonlara Servis Modu Özelliği Geliyor!

Samsung, One UI 5.0 ile kullanıcılara sunulacak "Servis Modu" özelliğini duyurdu. Bu özellik, servise bırakılan telefonların sıfırlanmasına gerek kalmamasını sağlıyor.

Samsung Telefonlara Servis Modu Özelliği Geliyor!
26-10-2022 18:55

Güney ÖZETİ| Koreli teknoloji devi Samsung, bundan birkaç hafta önce Android 13 tabanlı yeni mobil işletim sistemi One UI 5.0'i tanıtmıştı. Bu arayüz, Android 13'ün yepyeni özelliklerini Samsung telefon kullanıcılarına getiriyordu.

Samsung, birkaç gün önce ise beklenen adımı attı. Şirketin amiral gemisi telefonu Galaxy S22, One UI 5.0 güncellemesini almaya başladı. Sırada diğer amiral gemisi telefonlar var. Şimdiyse Samsung, One UI 5.0'in sahip olduğu bir özellik ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gelin hep birlikte hem bu özelliğe hem de nasıl kullanılacağına yakından bakalım.

One UI 5.0 ile Samsung telefonlara "Servis Modu" özelliği geldi!

Samsung One UI 5.0 bakım modu

Samsung tarafından yapılan açıklamalarda, One UI 5.0 ile Servis Modu isimli yeni bir özelliğin geldiği duyuruldu. Bu özellik, herhangi bir sorun nedeniyle servise gönderilen Samsung telefonların veri kaybı yaşamaması için geliştirildi ve pek çok kullanıcı için faydalı olacak gibi görünüyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER