Teknoloji

Samsung, Şimdiden Galaxy Ring 2'yi Geliştirmeye Başladı

Samsung'un akıllı yüzüğü için yaptığı bir patent başvurusu ortaya çıktı. Görünüşe göre şirket, daha ilki çıkmadan Galaxy Ring 2 üzerinde çalışmaya başlamış.

Samsung, Şimdiden Galaxy Ring 2'yi Geliştirmeye Başladı
04-07-2024 14:33

Samsung, ÖZETİ| bu yılın başlarında çok beklenen akıllı yüzüğü Galaxy Ring’i duyurmuştu. Henüz tam olarak tanıtılmayan cihazın, önümüzdeki hafta düzenlenecek Galaxy Unpacked etkinliğinde detaylandırılması bekleniyor. Yüzük, muhtemelen sağlık odaklı özelliklere sahip bir cihaz olarak karşımıza çıkacak.

Bugün ortaya çıkan bilgiler ise Güney Koreli teknoloji devinin yakın zamanda ABD’de yepyeni bir patent aldığını ortaya koydu. Patent, daha ilki çıkmadan ikinci Galaxy Ring’in geliştirilmeye başlanmış olabileceğini gösterdi.

Samsung, akıllı yüzüğüne ekran eklemeyi planlıyor

Gelen bilgilere göre patent, Mayıs 2024’te alındı. 91mobiles tarafından fark edilen patent dosyasını ve görselleri incelediğimizde, Samsung’un akıllı yüzüğünde planladığı tasarıma ve bazı özelliklere bakış atabiliyoruz.

Patentten yüzüğün genel anlamda yuvarlak bir tasarımla geleceğini ve iç kısmına sensörler yerleştirilebileceği anlaşılabiliyor. Ancak üst dış tarafta dikdörtgen gibi bir katman da var gibi. Gelen bilgilere göre şirket, burada dokunmatik bir ekran planlıyor olabilir. Kullanıcılar, bu ekrandan kalp atışları, spor verileri, bildirimler, aramalar gibi birçok şeyi görüntüleyebilir. AMOLED panel olabileceği de gelen bilgiler arasında.

Bunlar dışında ikinci versiyonda EKG ölçümü, ısı sensörü, hızlanma sensörü, parmak izi sensörü gibi özelliklerin de yer alabileceği belirtilmiş.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER