Teknoloji

Samsung Galaxy Z Fold6 Slim'in Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Önümüzdeki haftalarda tanıtılacak Z Fold6'nın Slim versiyonuyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. İddiaya göre bu versiyon, ekimde gelecek, Çin'e özel olacak.

Samsung Galaxy Z Fold6 Slim'in Çıkış Tarihi Sızdırıldı
19-06-2024 14:42

Samsung, ÖZETİ| 10 Temmuz’da düzenleyeceği bir Unpacked etkinliğiyle yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6’yı bizlerle buluşturacak. Ancak bir süredir bunlar dışında bir telefonun daha gelebileceği konuşuluyordu. Fakat gerçek olup olmadığıyla ilgili herhangi bir şey görmemiştik.

Bu telefon Galaxy Z Fold6’nın Slim versiyonuydu. Slim’i 10 Temmuz’daki etkinlikte görmeyeceğiz ancak yeni iddialar, ilerleyen aylarda çıkış yapabileceğini gösteriyor. Ayrıca özelliklerinden de bilgiler var.

İddiaya göre Z Fold6 Slim, W25 ismiyle Çin’e özel olarak ekimde tanıtılacak

Telefonlar hakkındaki güvenilir sızıntılarıyla tanıdığımız Ice Universe’ün aktardığına göre Z Fold6 Slim gerçekten gelecek. Hatta telefonun ekimde resmen tanıtılacağı bile iddialar arasında.

Ancak bekleyenlerini üzecek bir detay da var. Ice Universe, telefonun Z Fold6 Slim olarak adlandırılmayacağını, bunun yerine W25 ismini alacağını söylüyor. Moral bozucu kısım ise Çin’e özel olarak, ülkedeki diğer katlanabilir cihazlara rakip olarak sunulma ihtimali. Doğru çıkarsa diğer pazarlara gelmeyebilir.

Z Fold6 Slim, önümüzdeki ay tanıtılacak standart modelden daha ince daha hafif ve daha büyük ekranlı bir model olacak. Bunu da S Pen desteğinin kaldırılmasıyla başaracak. Ekim yaklaştıkça iddiaların doğru olup olmadığını göreceğiz.

10 Temmuz'da tanıtılacak standart Galaxy Z Fold6'nın muhtemel özellikleri için


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER