Teknoloji

Samsung Galaxy S25 Ultra, IMEI Veri Tabanında Ortaya Çıktı

Samsung'un bir sonraki en gelişmiş amiral gemisi modeli olacak Galaxy S25 Ultra, IMEI veritabanı kayıtlarında karşımıza çıktı.

Samsung Galaxy S25 Ultra, IMEI Veri Tabanında Ortaya Çıktı
09-06-2024 10:02

Geçtiğimiz ÖZETİ| yıl en çok satan akıllı telefon markası ünvanını Apple'a kaptıran Samsung, bu yılın başlarında piyasaya sürdüğü Galaxy S24 serisi ile birlikte ilk çeyrekte yeniden zirveye tırmanmıştı. Bu modellerde yer alan Galaxy AI yapay zekâ araçları da satışların yükselmesinde önemli rol oynamıştı.  

Galaxy S25 için de çalışmalarını sürdüren Samsung, çeşitli modeller için IMEI veritabanına kayıt başvurusunda bulundu. Bu modellerden biri de Galaxy S25 Ultra oldu. Böylece yeni amiral gemisi modelini bu yıl için ilk defa görmüş olduk. 

Galaxy S25 Ultra için IMEI kaydı

galaxy s25 ultra

Galaxy S25 Ultra ile ilişkilendirilen model numarası SM-S938U olarak karşımıza çıkıyor. Buradaki U ise ultranın kısaltması değil, ABD'nin (USA) kodu. Bununla beraber ortaya çıkan model numarası, ultranın geleceğini kesinleştirmesi açısından önemli. 

Elbette ki Samsung'un yeni amiral gemisi serisinde ultra modele de yer vereceğinden kimsenin şüphesi yok. Hatta bu modelin özelliklerine dair spekülasyonlar bile başlamış durumda. İddialara göre Samsung Galaxy S25 Ultra, UFS 4.1 depolamaya, yapay zekâ araçlarına, 256 GB depolama ve 12 GB RAM ile 512 GB/1 TB depolama ve 16 GB RAM versiyonlara, 200 MP ana kamera ve 50 MP telefoto kameraya ve Snapdragon 8 Gen 4 işlemciye sahip olacak. 

Samsung'un bu modeli 2025 yılının Ocak-Şubat döneminde tanıtması bekleniyor. 


Editor : Åžerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER