Teknoloji

Samsung Galaxy Ring tanıtıldı! Dengeler değişti

Samsung'un yeni giyilebilir cihazı Galaxy Ring tanıtıldı, Sağlık ve fitness takibi özellikleri ile dikkat çekiyor.

Samsung Galaxy Ring tanıtıldı! Dengeler değişti
10-07-2024 16:22

Samsung'un, ÖZETİ| en yeni giyilebilir cihazı olan Galaxy Ring resmen tanıtıldı. Bu yeni akıllı yüzük, sağlık ve fitness takibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Cihaz siyah, altın ve gümüş olmak üzere üç renk seçeneğiyle sunuluyor. İşte Samsung Galaxy Ring fiyatı ve özellikleri…

Samsung Galaxy Ring özellikleri

Samsung Galaxy Ring, sekiz farklı boyut seçeneği (5-12) ile gelen bu yüzük, sadece üç gram ağırlığında. Yüzük, oldukça şık ve hafif bir tasarıma sahip. Galaxy Ring, sağlık takibi konusunda oldukça iddialı. İşte sunduğu başlıca özellikler:

YouTube videoSDNShiftdelete.net

Samsung Galaxy Ring, Kalp Sağlığı İzleme özelliği sayesinde kalp atış hızı ve değişkenliği takibi yapabiliyor. Ayrıca, uyku kalitesini dört yeni metrikle izliyor: sürekli kalp atış hızı, uyku gecikmesi, solunum hızı ve gece hareketleri. Cilt sıcaklığını izleyerek hastalık belirtilerini erken tespit edebiliyor.

Samsung Galaxy Unpacked başlıyor! Nasıl izlenir?

Samsung Galaxy Unpacked başlıyor! Nasıl izlenir?

Teknoloji dünyasının heyecanla beklediği ve bir çok yeni ürünün tanıtılacağı Samsung Galaxy Unpacked canlı yayını başlıyor!

Menstrüel Döngü Tahmini özelliği ile doğal Döngüler uygulamasıyla işbirliği yaparak adet döngüsü tahmini yapabiliyor. Ayrıca, My Vitality Score özelliği ile genel sağlık durumunuzu değerlendiriyor. Diğer sağlık özellikleri sayesinde ise kan oksijen doygunluğu (SpO2) ve düzensiz kalp ritimleri gibi sağlık metriklerini izleyebiliyor. Samsung Galaxy Ring Ağustos ayında piyasaya sürülecek.

Yeni Galaxy Ring, sağlık ve fitness takibi konusundaki özellikleriyle dikkat çekiyor ve özellikle bu alanda rakipleriyle rekabet edecek gibi görünüyor. Peki, siz Samsung'un yeni akıllı yüzüğü hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz…


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER