Teknoloji

Riot Games, LoL Evreninde Geçen Bir Oyunu İptal Etmiş

Riot Games'in League of Legends evreninde geçen ve şimdiye kadar hiç duyurulmayan bir oyunu iptal ettiği öne sürüldü. İddiaya göre bu oyun, LoL karakterlerini içeren Super Smash Bros. tarzı bir platform dövüş oyunu olacakmış.

Riot Games, LoL Evreninde Geçen Bir Oyunu İptal Etmiş
11-07-2024 10:22

Riot ÖZETİ| Games, League of Legends’tan Valorant’a kadar çıkardığı yapımlarla dünyanın en büyük oyun şirketleri arasında yer alıyor. Dev firmanın yeni projeler üstünde de çalıştığını duyuyorduk. Şimdi ise bu konuda bir gelişme yaşandı.

ReaderGrev’den Mikhail Klimentov, Riot’un League of Legends evreninde geçen ve hiçbir zaman duyurulmayan bir oyun geliştirdiğini ortaya çıkardı. İsmi belli olmayan bu oyunun duyurulmadan iptal edildiğini de ekledi.

Pool Party kod adlı oyun, Super Smash Bros. tarzı bir dövüş oyunu olacakmış

İddiaya göre bu oyun şirket içinde Pool Party kod adıyla yerini alıyormuş. League of Legends evreninde geçeceği ve buradan tanıdık karakterler içereceği de gelen bilgiler arasında. Türü ise platform dövüş oyunu olacakmış.

Nintendo’nun Super Smash Bros.’una benzeyen bir yapım olduğu. Super Smash Bros., farklı Nintendo serilerini bir araya getiren platform ve dövüş türlerinde bir yapımdı. Muhtemelen Riot’ın oyunu da LoL karakterlerini içeren bu tarz bir oyun olacaktı.

Oyunun iptali hakkında nedenler de paylaşıldı. Buna göre Warner Bros.’un süper kahramanlı dövüş oyunu Multiversus’un başarısız olması Riot’ın bu kararı vermesinde etkili olmuş. Ne de olsa benzer türden oyunlar. Aynı zamanda şirketin, Super Smash Bros.’a rakip bir oyuna gerek olmadığını düşünmesi de iptal edilmesinde rol almış. Oyunda 70-80 civarı çalışanın çalıştığı da gelen bilgiler arasında. Bu kişilerin yarısı başka projelere aktarılırken diğer yarısı ise şirket için farklı pozisyonlara başvurmuşlar.


Editor : Åžerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER