Teknoloji

Reeder, ilk elektrikli otomobili ReeV Fancy'yi tanıttı! İşte fiyatı

Reeder ReeV Fancy özellikleri ve fiyatı görücüye çıktı. Samsun'da tanıtılan yerli otomobil neler sunuyor? İşte detaylar.

Reeder, ilk elektrikli otomobili ReeV Fancy'yi tanıttı! İşte fiyatı
24-09-2024 15:02

Reeder, ÖZETİ| yerli olarak üretilen ilk elektrikli otomobili ReeV Fancy modelini tanıttı. Samsun'da kurulan fabrikada düzenlenen etkinlikte görücüye çıkan araç, Reeder'ın otomotiv sektörüne girişini temsil ediyor. İşte Reeder ReeV Fancy özellikleri ve fiyatı.

Reeder ReeV Fancy özellikleri ve fiyatı

Reeder'ın açıklamasına göre ReeV Fancy; kompakt boyutlarıyla şehir içi ulaşımda ideal olacak. Tamamen elektrikli olması sayesinde sıfır karbon emisyonu ve çevre dostu bir alternatif oluşturuyor. 7,5 kWh kapasiteli LiFePO4 bataryası ise sadece 5 saatte şarj olabiliyor.

100 km'ye kadar menzile sahip olan araç, 45 km/s maksimum hıza sahip. Ayrıca ev tipi prizlerden kolayca şarj edilebiliyor. 2,49 metre uzunluğunda ve 1,33 metre genişliğindeki ReeV Fancy; 200 litrelik bagaj hacmiyle günlük ihtiyaçlara hitap ediyor.

Telegram'dan beklenmedik karar! Artık…

Telegram'dan beklenmedik karar! Artık…

Telegram, devletlerin yasal talepleri doğrultusunda kullanıcıların IP adreslerini ve telefon numaralarını yetkililer ile paylaşacak.

Reeder CEO'su Uygar Saral, şirketin aylık 20 bin adet üretim kapasitesine ulaşacağını belirtti. Bu kapsamda hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlarda yer edinmeyi planladıklarını da sözlerine ekledi.

Tasarımcı Rıfat Baltaoğlu tarafından tasarlanan otomobil; özel üretim jantlar, LED farlar ve parlak rengiyle farkını yansıtıyor. İç mekanda ise beyaz suni deri koltuklar, renkli ön panel, bardaklıklar ve saklama cepleri ön plana çıkıyor.

Araçta geri görüş kamerası, sunroof, ses ve ısı izolasyonu gibi özellikler olduğunu belirtelim. Ayrıca dokunmatik ekran üzerinden otomatik camlar, merkezi kilit, klima, radyo, Bluetooth ve USB gibi özellikler kontrol edilebiliyor.

ReeV Fancy, 280 bin TL'lik fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Ön siparişe özel olarak 40 bin TL peşinat ve avantajlı taksit seçenekleriyle satışa çıkacak. Ön siparişin sadece 100 adet araçla sınırlı olacağını da belirtelim.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER