Gündem

Rama'nın hareketi basın toplantısına damga vurdu: Hemen açıklama yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Rama'nın yaptığı hareket damga vurdu.

Rama'nın hareketi basın toplantısına damga vurdu: Hemen açıklama yaptı!
10-10-2024 17:22

Cumhurbaşkanı ÖZETİ| Recep Tayyip Erdoğan'ın sabah saatlerinde başlayan Arnavutluk ziyaretinin ardından iki ülke liderleri kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı

Erdoğan açıklamalarında 100. yıl vurgusu yaparak; "Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyimizin ikinci toplantısı vesilesiyle dost ve kardeş ülke Arnavutluk'ta bulunmanın bahtiyarlığını yaşıyorum. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz sene Arnavutluk'ta diplomatik ilişkilerimizin tesisinin 100. yıldönümünü idrak ettik. Tarihi bağlar ve kültürel yakınlıktan güç aldığımız Arnavutluk'la dostane ilişkilerimiz esasen bir asrın çok daha ötesine uzanıyor" ifadelerini kullandı.

OMZUNA DOKUNDU

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ise açıklamaları esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın omzuna dokundu. Basın toplantısına damga vuran hareket sonrasında Rama, hemen açıklama yaptı.

Bu hareketine açıklık getiren Rama, Erdoğan'ın omzuna dokunmasının ona olan saygı ve dostluğunun bir göstergesi olduğunu vurguladı. Erdoğan da bu sözlere alkışla karşılık verdi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER