Teknoloji

Pixel Watch 3 daha ince çerçevelerle geliyor

Pixel Watch 3 daha ince çerçeve ve daha parlak bir ekranla geliyor. Akıllı saat hakkında tüm detaylar sızdırıldı.

Pixel Watch 3 daha ince çerçevelerle geliyor
10-07-2024 22:23

Pixel ÖZETİ| Watch 3, 13 Ağustos'ta Made by Google etkinliğinde Pixel 9 serisi ile beraber tanıtılacak. Yaklaşan etkinlik için henüz zaman olsa da akıllı saatle ilgili sızıntı raporları ortaya çıkmaya başladı. Önceki modellere göre daha ince çerçeveler ve daha büyük bir boyut beklentisi her geçen gün artıyor. Son sızıntılarda bunun doğru olduğunu gösteriyor.

Pixel Watch 3 ekranı nasıl olacak?

Google'ın Pixel Watch 3 sızıntısı, daha önceki spekülasyonları kanıtlar nitelikte. Yeni model daha büyük ve daha ince geliyor. FCC listesinde de gelecek modelin Ultra-Wideband (Geniş Bant) aralığının onaylandığını görüyoruz. Ayrıca rapor, Pixel Watch 3'ün 5 GHz Wi-Fi desteği ile daha hızlı veri iletimi sağlayacağını gösteriyor.

Android Authority'nin yeni raporu, önceki spekülasyonlara daha fazla detay ekliyor. Wear OS akıllı saatinin bu sefer kalın çerçevelerden vazgeçtiği ve her iki boyutta da çerçeveleri 0.17 inç (4.5mm) olarak azalttığı belirtiliyor. Önceki modellere göre inceltilmiş olsa bile Apple Watch'a kıyasla hala o kadar ince değil. Ancak görünümü daha zarif hale gelmiş.

Satın aldığı Pixel Watch test cihazı çıktı! Özellikleri deşifre oldu!

Satın aldığı Pixel Watch test cihazı çıktı! Özellikleri deşifre oldu!

Google Pixel Watch'un erken prototipi sızdı: RAM ve depolama ile önceki modellere kıyasla sevenlerini üzecek cinsten. İşte ayrıntılar...

Android Authority'nin yeni raporu önceki spekülasyonlar hakkında daha fazla ayrıntı veriyor. Gelen sızıntılarda ekran özelliklerinin bazılarını doğruluyor. Wear OS akıllı saatinin bu sefer kalın çerçevelerden vazgeçtiği ve her iki boyutta da çerçeveleri küçülterek 0,17 inç (4,5 mm) seçtiği söyleniyor. Pixel Watch 3'ün Qualcomm Snapdragon W5 yonga seti ile güçlendirileceği de belirtiliyor. Bu da önceki modele benzer özellikler sunuyor.

Bayrak gemisi niteliğindeki akıllı saat, önceki modellerine kıyasla neredeyse iki katına çıkan 2,000 nite kadar iyileştirilmiş parlaklık desteği verecek. Daha parlak ekran, özellikle doğrudan güneş ışığında dış mekanda görünürlüğü önemli ölçüde artıracak. Ayrıca akıllı saat, 41mm ekran boyutu için 408 x 408, 45mm ekran boyutu için ise 456 x 456 çözünürlük sunacak.

Seride yer alacak Ultra Wideband (UWB) desteği, sadece Watch Unlock seçeneğini iyileştirmekle kalmayacak. Aynı zamanda ek yetenekleriyle öne çıkacak. Kasa tasarımı önceki nesle benzer olacak ve her iki boyutta da gümüş ve siyah renk seçenekleri görüyoruz. 41 mm modelinin altın kasa ile geleceği ve daha büyük ekranın ise fındık rengi kasa ile sunulacağı bekleniyor.

Google bu sefer etkinliğin erken tarihinde veya cihazların özelliklerinde birçok değişiklik yapıyor gibi görünüyor. Etkinlik tarihi yaklaştıkça, daha fazla sürpriz bekleyebiliriz.

Androidgoogle
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER